Engelska
Ställ din fråga här!

Move & Walk Assistans

Det bästa av två världar

Move and Walk Assistans ger dig det bästa av två världar. Vi ger dig en individuellt anpassad personlig assistans och möjlighet att utvecklas med den konduktiva pedagogiken i din vardag. 
Vi satsar på att ge våra kunder en väl fungerande administration med kompetent och engagerad administrativ personal. Vi förstår vikten av kvalitet i arbetet kring den personliga assistansen. Vi sätter ett högt värde på våra kunder och deras personliga assistenter. Med utbildning och vägledning vill vi ge den personliga assistenten trygghet i sin yrkesroll. Genom att assistenterna ökar sin kunskap och kompetens så ökar möjligheterna för kunden att få tillgång till adekvata resurser och chansen att optimera sin utvecklingsmöjlighet.
Den konduktiva pedagogiken genomsyrar den personliga assistansen genom nära kontakt mellan Move & Walk Assistans och Move & Walk träningsverksamhet. Genom att våra conduktorer gör hembesök, är det möjligt att göra den konduktiva pedagogiken som en del av vardagen. Vi har en god inblick i våra kunders livssituation, funktionsnedsättning och behov. Det ger en stor trygghet både till dig som kund och för dig som personlig assistent. Varje kund har en nära relation till en conductor, som ger guidning, stöd och utbildning till både kunden och de personliga assistenterna. 
Vi riktar oss till dig med ett neurologiskt funktionshinder som har glädje av den konduktiva pedagogiken och som vill ha en väl fungerande assistans, baserad på kvalitet och engagemang.

 

Vår vision

- Att vi ska kunna erbjuda hög kvalitet med kompetent admnistrativ personal med stort engagemang som förstår vikten av en väl fungerade assistans.


-Att våra kunder ska få välutbildade assistenter runt sig i vardagen som har bra inblick i hur de med hjälp av Konduktiv pedagogik kan stödja kunden till utveckling.


-Att våra personliga assistenter ska känna trygghet i sin roll, genom att regelbundet få utbildning och vägledning i sitt arbete.

Scroll top