Engelska
Anmäl dig här

Hur gör jag?

1.    Kontakta oss på Move & Walk Assistans genom att ringa, maila, eller titta förbi något av våra kontor. När Du kontaktar oss ger vi Dig en kort beskrivning av vad vi kan erbjuda Dig som kund.

2.    Om Du tycker att det vi har att erbjuda låter intressant så bokar vi in ett möte där vi i lugn och ro går igenom frågor och funderingar och ger Dig ytterligare information om vad Move & Walk Assistans står för och vad vi har att erbjuda våra kunder. Vi kan träffas hemma hos Dig, hos oss på något av våra kontor eller genom ett personligt telefonsamtal. Vi går igenom Din assistanssituation idag och om det finns något Du vill förändra. Vi diskuterar även om Du är nöjd över antalet beviljade assistanstimmar eller om Du vill ha hjälp att ansöka om fler. Alla på Move & Walk Assistans har tystnadsplikt.

3.    När vi har träffats är det dags för Dig att fundera på om Du vill bli kund hos Move & Walk Assistans. Fundera i lugn och ro och tveka inte att kontakta oss om det är fler frågor eller funderingar som uppstår.

4.    När Du har bestämt Dig för att anlita oss som Din assistanssamordnare skriver vi ett kundavtal.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för Dig!

Tveka inte att ta kontakt!

assistans@movewalk.se


Göteborg              Stockholm

031-55 84 27       08-624 99 91

Varmt välkommen!!

 

Scroll top