Engelska
Anmäl dig här

Boende

På Move & Walk i Göteborg erbjuds våra deltagare boende under hela re/habiliteringsperioden. Vi har 15 fräscha dubbelrum med egen dusch och toalett på rummen. På boendevåningen finns det tillgång till TV / lekrum, fullt utrustat kök, tvättstuga med nya fräscha maskiner och torktumlare/skåp, solarium, bastu, badkar, massage, dator med Internet, fri trådlös Internetuppkoppling m.m.

För de som bokar med logi, ingår det boende i dubbelrum samt frukost, lunch och middag för deltagaren. Den som väljer att bo på Move & Walk får själv ta med lakan, handduk, tvål etc.

Om du har en re/habiliteringsperiod bokad och vill komma till Move & Walk redan söndagen innan perioden startar så kan vi skicka en nyckel hem till er. Men då vill vi veta detta ett par veckor innan starten så vi i god tid hinner skicka nyckel.

Vi har även möjlighet att erbjuda boende i extrarum för medföljande assistenter. Vi lägger i första hand våra gäster i det nya boendet men om det är fullbelagt har vi ytterligare en boendevåning att tillgå. Vi behöver i mycket god tid veta om ni önskar boka extra rum. Det går självklart bra att disponera boendet över helgerna mellan re/habiliteringperioden.

Observera att verksamheten i Stockholm fungerar som en dagverksamhet och därmed kan vi inte erbjuda logi där.

Om du har frågor angående boendet vänligen kontakta oss på 031-558420 eller 
info@movewalk.se

 

 

 

 

Scroll top