Vi som arbetar på Ekonomi och administration


Anna Dijkstra
Ekonomiansvarig
anna.eriksson@movewalk.se
+46 73 034 48 74

Jag tycker om att jobba för ett företag där man känner att man hjälper andra och där vi gör skillnad tillsammans. Jag har många års erfarenhet från revisionsbranschen där jag jobbade både som revisorsassistent och som redovisningskonsult.Irena Kayat
Ekonomiassistent
irena.kayat@movewalk.se
+46 76 037 65 43
Jag heter Irena och arbetar på ekonomi-avdelningen på Move & Walk. Under min utbildningstid inom ekonomi fick jag möjlig-heten att göra praktik på Move & Walk och därefter blev jag kvar i företaget. Mitt jobb är intressant och spännande eftersom jag varje dag ställs inför nya utmaningar som gör att jag hela tiden lär mig nya saker och utvecklas.Heléne Nordling Hansson
Löneadministratör
helene.hansson@movewalk.se
+46 70 837 96 16
Jag tycker om att arbeta med siffror och framförallt löner. Har arbetat som löne-administratör under flera år och har varit på Move & Walk sedan augusti 2016.


 

Kristina Sager
VD-assistent
kristina.sager@movewalk.se
+46 76 177 72 85

Jag är VD-assistent på Move & Walk. I mitt arbete har jag förmånen att få inblick i alla våra verksamheter och att följa utveckling och framsteg. Min uppgift är att samordna olika projekt och arbetsuppgifter och att finnas tillhands för alla verksamheter i mindre eller större projekt. Jag fastnade för Move & Walk som arbetsplats på grund av den unika kompetensen vi besitter och hur den verkar för att ge människor bättre möjligheter och större livskvalitet.