Haninge

Personlig Assistans

Deltid

17 årig tjej i Haninge söker kvinnlig assistent

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen.

Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kunden är infektionskänslig och ofta sjuk kommer du att hjälpa henne med inhalering och medicinering. Därför är ett önskemål att du har erfarenhet från vården men detta är inte ett krav.

Vill du arbeta med människor, ha varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och hög flexibilitet? Move & Walk Assistans erbjuder en trygg anställning, fortlöpande kompetensutveckling och förmåner som friskvårdsbidrag etc.

Tjänsten är på ca 50 %, och passen ligger fördelat på dagtid, kvällstid, helger samt jour vissa nätter. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara beredd att jobba minst 2 nätter per vecka. Då måste kunna uppvisa utdrag ut polisregistret så beställ ett så snart du kan om du skulle bli kontaktad för en intervju.

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content