Vi som arbetar på Move & Walk Personlig assistans

Kajsa Dahlqvist 
Vice VD, Affärsområdeschef LSS
kajsa.dahlqvist@movewalk.se
+46 760 14 47 51

Jag har under många år arbetat inom vård, omsorg och socialtjänst innan jag 2015 började på Move & Walk som affärsområdeschef för LSS-verksamheterna. Sedan juni 2017 arbetar jag också som vice VD och har nu förmånen att vara delaktig i arbetet kring alla Move & Walks fantastiska och unika verksamheter.

Delaktighet, glädje och utveckling är mina ledord och de genomsyrar både mitt dagliga och mer långsiktiga arbete på Move & Walk.
Att vara en del av Move & Walk är både roligt och utvecklande och ett av målen i mitt arbete är att ge alla möjlighet att känna detsamma!

 


Nathalie Lidskans
Verksamhetsansvarig Assistans
nathalie.lidskans@movewalk.se
+46 709 11 17 21

Min resa här på Move & Walk startade 2007, under denna tiden har jag arbetat som personlig assistent, arbetsledare, samordnare, enhetschef och nu som verksamhetsansvarig. Detta har gett mig en helhetsbild över hur personlig assistans skall fungera.


Göteborg


Gábor Borics
Senior Conductor, Personlig conductor Assistans
gabor.borics@movewalk.se

Jag är Senior Conductor och har arbetat på Move & Walk sedan 2004.


Sofia Süld Ilievski
Juridiskt ansvarig, Samordnare Assistans
sofia.suld@movewalk.se
+46 760 21 68 08

Jag är utbildad jurist med inriktning mot humanjuridik. Tidigare har jag bland annat arbetat som vårdbiträde, personlig assistent och LSS-handläggare. I mitt arbete som LSS-handläggare har jag tillägnat mig breda kunskaper inom LSS. Som juridiskt ansvarig samordnare på Move & Walk ser jag fram emot att få använda min juridiska kompetens för att möjliggöra och stärka ett självständigt liv för alla.


 

 

 

 

 

 

 

Emma Karlsson 
Samordnare Assistans
emma.karlsson@movewalk.se
+46 709 11 17 20

Jag började som samordnare här på Move and Walk i januari 2020. Tidigare har jag mestadels arbetat inom vården för personer med funktionsvariationer, på olika boenden och som personlig assistent. Senast arbetade jag som samordnare inom personlig assistans och har fått förmånen att fortsätta min karriär här på Move & Walk. Jag brinner för att finnas till hands för dem som behöver och stötta upp så att vardagen fungerar för alla.


Solna


Masoud Azimi
Enhetschef Assistans
masoud.azimi@movewalk.se
+46 763 93 52 23

Jag har jobbat inom vårdbranschen under flera år och senaste åren har varit inom samordning och ledarskap. Jag brinner för att hjälpa människor runt omkring mig och har stort engagemang för att alla ska leva ett så bra liv som möjligt oavsett funktionshinder. På M&W jobbar jag som enhetschef och jag fastnade för företaget eftersom det finns en stark ideologisk förankring som bottnar i alla människors lika värde.


 

 

 

 

 

 

 

Rikard Björklund
Enhetschef Assistans, Ansvarig HR
rikard.bjorklund@movewalk.se
+46 761 98 23 93

Jag är enhetschef och HR-ansvarig inom assistans och har i många år arbetat inom vård och omsorg. Jag ville arbeta på Move & Walk då jag innan hört om föräldrarnas engagemang för Konduktiv Pedagogik. Att få ta del av våra kunders utveckling är det som är det roligaste i mitt yrke.Nóra Kalocsa
Conductor, Personlig conductor Assistans
nora.kalocsa@movewalk.se

Jag heter Nóra Kalocsa. Min karriär som conductor började på Move & Walk Skola i Malmö. Efter ett halvår fick jag möjlighet att jobba på i träningsverksamheten. Jag har under tiden bytt Malmö mot Stockholm men har inte lämnat träningen. Jag letar hela tiden efter nya utmaningar och har på så sätt även funnit min väg till Assistansen.


Malmö


Masoud Azimi
Enhetschef Assistans
masoud.azimi@movewalk.se
+46 763 93 52 23

Jag har jobbat inom vårdbranschen under flera år och senaste åren har varit inom samordning och ledarskap. Jag brinner för att hjälpa människor runt omkring mig och har stort engagemang för att alla ska leva ett så bra liv som möjligt oavsett funktionshinder. På Move & Walk jobbar jag som enhetschef och jag fastnade för M&W eftersom det finns en stark ideologisk förankring som bottnar i alla människors lika värde.Elin Hamstedt
Samordnare Assistans
elin.hamstedt@movewalk.se
+46 763 15 28 08

Jag är utbildad beteendevetare och har arbetat som biståndshandläggare under ett par år. Jag har valt att fortsätta min karriär på Move & Walk för att jag brinner för att hjälpa människor med olika funktionsvariationer och vill utveckla mina kunskaper inom LSS.