Vi som arbetar på Move & Walk Personlig Assistans

Kajsa Dahlqvist 
VD, Affärsområdeschef LSS
kajsa.dahlqvist@movewalk.se
+46 760 14 47 51

Jag har under många år arbetat inom vård, omsorg och socialtjänst innan jag 2015 började på Move & Walk som affärsområdeschef för LSS-verksamheterna.

Jag har nu arbetat här i snart 6 år och lärt känna ett företag som verkligen finns där för både kunder och medarbetare – ett företag med uppdrag att bidra till utveckling och hälsa genom en stark tro på varje individs egen förmåga och potential.

Med en bakgrund inom offentlig sektor har jag, genom arbete inom social omsorg, med mig erfarenhet och kunskap om hur viktigt det är med delaktighet och medbestämmande kring sin egen situation, oavsett var du befinner dig – som kund, anhörig, medarbetare, brukare, medborgare eller chef. Det är delaktighet och goda kundrelationer, engagerade och kompetenta medarbetare som byggt Move & Walk till det innovativa företag som vi är idag och det är så vi tillsammans kommer att arbeta även framåt.

Delaktighet, glädje och utveckling är mina ledord, och det genomsyrar både mitt dagliga och mer långsiktiga arbete på Move & Walk.

Att vara en del av Move & Walk är både roligt och utvecklande och ett av målen i mitt arbete är att ge alla möjlighet att känna detsamma!

Bild på Kajsa

 


Nathalie Lidskans
Verksamhetsansvarig Assistans
nathalie.lidskans@movewalk.se
+46 709 11 17 21

Min resa här på Move & Walk startade 2007, under denna tiden har jag arbetat som personlig assistent, arbetsledare, samordnare, enhetschef och nu som verksamhetsansvarig. Detta har gett mig en helhetsbild över hur personlig assistans skall fungera.


Göteborg


Gábor Borics
Senior Conductor, Personlig conductor Assistans
gabor.borics@movewalk.se

Jag är Senior Conductor och har arbetat på Move & Walk sedan 2004.


Sofia Süld Ilievski
Juridiskt ansvarig, Samordnare Assistans
sofia.suld@movewalk.se
+46 760 21 68 08

Jag är utbildad jurist med inriktning mot humanjuridik. Tidigare har jag bland annat arbetat som vårdbiträde, personlig assistent och LSS-handläggare. I mitt arbete som LSS-handläggare har jag tillägnat mig breda kunskaper inom LSS. Som juridiskt ansvarig samordnare på Move & Walk ser jag fram emot att få använda min juridiska kompetens för att möjliggöra och stärka ett självständigt liv för alla.


 

 

 

 

 

 

 


Emma Karlsson 

Samordnare Assistans
emma.karlsson@movewalk.se
+46 709 11 17 20

Jag började som samordnare här på Move and Walk i januari 2020. Tidigare har jag mestadels arbetat inom vården för personer med funktionsvariationer, på olika boenden och som personlig assistent. Senast arbetade jag som samordnare inom personlig assistans och har fått förmånen att fortsätta min karriär här på Move & Walk. Jag brinner för att finnas till hands för dem som behöver och stötta upp så att vardagen fungerar för alla.


Solna


Masoud Azimi
Enhetschef Assistans
masoud.azimi@movewalk.se
+46 763 93 52 23

Jag har jobbat inom vårdbranschen under flera år och senaste åren har varit inom samordning och ledarskap. Jag brinner för att hjälpa människor runt omkring mig och har stort engagemang för att alla ska leva ett så bra liv som möjligt oavsett funktionshinder. På M&W jobbar jag som enhetschef och jag fastnade för företaget eftersom det finns en stark ideologisk förankring som bottnar i alla människors lika värde.


Bild på Elin

Elin Hamstedt
Samordnare Assistans
elin.hamstedt@movewalk.se
+46 763 15 28 08

Jag är utbildad beteendevetare och har arbetat som biståndshandläggare under ett par år. Jag har valt att fortsätta min karriär på Move & Walk för att jag brinner för att hjälpa människor med olika funktionsvariationer och vill utveckla mina kunskaper inom LSS.


 


Nóra Kalocsa
Conductor, Personlig conductor Assistans
nora.kalocsa@movewalk.se

Jag heter Nóra Kalocsa. Min karriär som conductor började på Move & Walk Skola i Malmö. Efter ett halvår fick jag möjlighet att jobba på i träningsverksamheten. Jag har under tiden bytt Malmö mot Stockholm men har inte lämnat träningen. Jag letar hela tiden efter nya utmaningar och har på så sätt även funnit min väg till Assistansen.


Malmö

 


Elin Hamstedt
Samordnare Assistans
elin.hamstedt@movewalk.se
+46 763 15 28 08

Jag är utbildad beteendevetare och har arbetat som biståndshandläggare under ett par år. Jag har valt att fortsätta min karriär på Move & Walk för att jag brinner för att hjälpa människor med olika funktionsvariationer och vill utveckla mina kunskaper inom LSS.