Att vara personlig assistent hos oss

Move & Walk Assistans satsar vi mycket på de personliga assistenterna, där utbildning och handledning är en viktig del. Utbildningar anpassas alltid efter varje arbetsplats, då den ena arbetsplatsen inte är den andra lik. Vi sätter stort värde i att utbilda dig som assistenten på ett mycket konkret sätt utifrån kundens önskemål och funktionsnedsättning så att du får verktyg för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi anser att det är väldigt viktigt att du som assistent förstår kundens situation och har verktyg att hjälpa kunden i vardagen så att assistansen fungerar och utförs på bästa möjliga sätt.

Våra utbildningar

Move & Walk Assistans har ett basutbud av utbildningar till alla assistenter såsom HLR och Assistentutbildning. TA del av vårt kursutbud i kurskatalogen.

Kurskatalog VT 2018

Vi erbjuder även utbildning för brukare och assistenter som ännu inte är kunder hos oss men som vill ta till sig den konduktiva pedagogiken

Konduktiv Pedagogik

Arbetsmiljö

Move & Walk Assistans ska vara en trygg arbetsplats för dig som assistent. Det är därför vi satsar mycket på ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi har kontinuerliga träffar för assistenter och erbjuder 2000 kr/år i friskvårdsbidrag.

Vi har kollektivavtal och är knutna till Vårdföretagarnas Bransch G kollektivavtal.

Lediga jobb

Söker du arbete inom personlig assistens? Här hittar du intresseanmälan!