Conduct-Online

 

CONDUCT-ONLINE – DIGITAL PLATTFORM

Ett komplement till den ordinarie träningen

 

Samhället förändras genom den digitalisering vi bevittnar. Vi köper allt fler saker online och vi vill få tillgång till de varor eller tjänster vi vill ha så fort det bara går. Denna samhällsförändring påverkar förväntningarna om hur vård, utbildning och även rehabiliteringstjänster levereras. Vi har förstått att det finns ett behov av att utveckla vår verksamhet och möta våra kunder på nya sätt.

Många vill ha tillgång till vår kompetens och träningsmöjligheter oftare, men har svårigheter att resa till våra träningsverksamheter. Vår nya digitala lösning gör det möjligt att kunna upprätthålla utvecklingsresultaten mellan de intensiva träningsperioderna utan att behöva missa skolan eller ta ledigt från arbetet.

Genom säker videouppkoppling öppnar vi tillgängligheten till träningsgrupperna, eller vid behov, genom direktlänk med din Conductor, kan vi leverera träningsprogrammet till ditt vardagsrum, skola eller där det passar dig bäst.

Under en lång period har vi tillsammans med kollegor på NICE (Centre for Movement Disorders- Birmingham, UK) och CLC (Conductive Learning Center – Grand Rapids, USA) diskuterat hur vi Conductorer skall forma våra pedagogiska verktyg för att kunna genomföra träningsprogrammet online.  Vi har genomfört flera tester och identifierat vilka anpassningar vi behöver göra för att kunna leverera den kvalitén av det Konduktivta Pedagogiska program våra kunder är vana vid.

Naturligtvis kan den digitala träningen inte ersätta den träningen som genomförs ”live”, men vi ser den som ett komplement till det.

För mer information – kontakta Tünde Fazekas tunde.fazekas@movewalk.se

Arkiv

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet januari 2023

DV Nyhetsbrev Jan 2023

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet november 2022

DV Nyhetsbrev Nov 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet oktober 2022

DV Nyhetsbrev Okt 2022

Vi öppnar gymnasiesärskola i Malmö

Nu har vi äntligen fått möjligheten att erbjuda alla elever i och omkring Malmö att fortsätta sin studiegång hos oss ända upp till årskurs 4…

Nyhetsbrev september Daglig Verksamhet

DV Nyhetsbrev Sept 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet juni 2022

DV Nyhetsbrev Juni 2022

Träningstips inför Specialvarvet 2022

Specialvarvet är ett fantastiskt lopp att vara en del av, och är otrolig prestation att genomföra. Det är viktigt att förbereda sig på bästa sätt,…

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet maj 2022

DV Nyhetsbrev Maj 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet april 2022

DV Nyhetsbrev April 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet mars 2022

DV Nyhetsbrev Mars 2022

Nyhetsbrev från Daglig verksamhet

DV Nyhetsbrev Feb 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet oktober 2021

Läs Nyhetsbrevet här DV Nyhetsbrev Okt 2021

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet Juli 2021

DV Nyhetsbrev Juli 2021

Conductive Education online during Summer Holidays

We arrange conductive training online in small groups with a trained Conductor. You and your child can learn how to play together in a developing…

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet maj 2021

DV Nyhetsbrev Maj 2021