Daglig verksamhets personal

Affärsområdeschefen har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Vi har en verksamhetsansvarig som arbetar med övergripande utveckling av våra verksamheter och hur vi skall fortsätta vara den bästa dagliga verksamheten för varje enskild deltagare.

Enhetschefen tillsammans med arbetsledaren har ansvar för den operativa och pedagogiska delen av verksamheten. Stödpedagoger och assistenter är kontaktpersoner för deltagarna och de som ansvarar för deras dagliga sysselsättning.

Utöver vår grundbemanning har Move & Walk Daglig Verksamhet tillgång till utbildad personal inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), HSL (Hälso- och sjukvårdslagen), Konduktiv Pedagogik och särskola genom samverkan med övriga verksamheter inom Move & Walk. Denna samverkan och samarbete sker dagligen då verksamheterna finns i samma lokaler.

Kajsa Dahlqvist
Vice VD, Affärsområdeschef LSS
kajsa.dahlqvist@movewalk.se
+46 76 014 47 51

Jag har under många år arbetat inom vård och omsorg och socialtjänst innan jag 2015 började på Move & Walk som affärsområdeschef för LSS-verksamheterna. Sedan juni 2017 arbetar jag också som vice VD och har nu förmånen att vara delaktig i arbetet kring alla Move & Walks underbara verksamheter. Jag tror på det coachande ledarskapet. Delaktighet är ett av mina ledord och det genomsyrar både mitt dagliga och mer långsiktiga arbete på Move & Walk. Det är viktigt att känna glädje i sitt arbete och det gör verkligen jag! Jag har ett fantastiskt roligt jobb!


Annika Englund
Verksamhetsansvarig Daglig Verksamhet
annika.englund@movewalk.se

Jag har många års erfarenhet av arbete inom vården och LSS och arbetar på Move & Walk sedan 2015. Jag brinner för kontakten med människor och att få vara en del i att göra deras vardag enklare. I min roll som verksamhetsansvarig för Move & Walks dagliga verksamhet får jag varje dag ta del av våra kunders framsteg och utveckling vilket gör mitt arbete så fantastiskt.


Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kawar Amedie
Enhetschef Daglig Verksamhet
kawar.amedie@movewalk.se

Mitt namn är Kawar Amedie och är enhetschef på DV i Göteborg. Jag kommer i min tjänst ha ansvar för den operativa och pedagogiska delen i verksamheten. Jag har en tidigare erfarenhet av att arbeta med människor, främst inom vård och behandling. Mina drivkrafter för ett resultatrikt arbete är hög dos av glädje och genuint engagemang, på så sätt kan jag säkerställa att det blir en positiv miljö för våra deltagare och kunder samt kollegor.


 

 

 

 

 

 

 

 

Fabian Robertsson
Arbetsledare Daglig Verksamhet
fabian.robertsson@movewalk.se

Jag jobbar på vår dagliga verksamhet som arbetsledare. Tidigare har jag jobbat inom assistansen och fritidsverksamheten på skolan. Jag har världens bästa jobb och det enda jag ser som eventuellt hade kunnat toppat detta hade vart livet som rockstjärna.  Dagarna är varierade och stämningen är fylld av respekt och optimism. Jag stortrivs!

 


 

 

 

 

 

 

 


Gloria Christensen
Arbetsledare Daglig Verksamhet
gloria.christensen@movewalk.se

Jag heter Gloria och är utbildad elevassistent. Jag är arbetsledare på dagliga verksamhet. En av de roligaste sakerna på jobbet är att jag kan känna mig viktig och behövd. Precis som alla andra!

 

 

 

 

 

 

 


Rungrat Johansson (“Mui”)
Stödassistent Daglig Verksamhet
mui.johansson@movewalk.se


Solna

 

 

 

 

 

 

 

Zoe Primus
Enhetschef Daglig Verksamhet
zoe.primus@movewalk.se

Jag är utbildad socionom och har sedan tidigare arbetat inom olika LSS-verksamheter. Efter ett par år inom socialtjänsten och psykiatrin längtade jag tillbaka till LSS och kom då i kontakt med Move & Walk och den konduktiva pedagogiken. Sedan 2020 är jag enhetschef på Daglig Verksamhet i Solna, vilket ger mig möjlighet att både delta i det dagliga arbetet och ansvara för arbetet framåt.


 

 

 

 

 

 

 

Felix Wännerdahl
Arbetsledare Daglig Verksamhet
felix.wannerdahl@movewalk.se

Jag är arbetsledare på vår dagliga verksamhet sedan januari 2020. Jag har min bakgrund inom personlig assistans, vilket var hur jag kom i kontakt med Move & Walk och konduktiv pedagogik. Utöver den dagliga verksamheten har jag också rollen som kontorssamordnare.


 

 

 

 

 

 

 


Christoffer Hedlund
Stödassistent
christoffer.hedlund@movewalk.se


Daglig verksamhets läkarteam

Move & Walks verksamheter är i nära samarbete med ett läkarteam som innefattar läkare Peter Révész, neurolog Helena Edwall och sjuksköterska Birgitta Thörn.

Övergripande medicinskt ansvarig för verksamheterna är Peter Révész.