Daglig verksamhets personal

Affärsområdeschefen har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Vi har en verksamhetsansvarig som arbetar med övergripande utveckling av våra verksamheter och hur vi skall fortsätta vara den bästa dagliga verksamheten för varje enskild deltagare.

Enhetschefen tillsammans med arbetsledaren har ansvar för den operativa och pedagogiska delen av verksamheten. Stödpedagoger och assistenter är kontaktpersoner för deltagarna och de som ansvarar för deras dagliga sysselsättning.

Utöver vår grundbemanning har Move & Walk Daglig Verksamhet tillgång till utbildad personal inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), HSL (Hälso- och sjukvårdslagen), Konduktiv Pedagogik och särskola genom samverkan med övriga verksamheter inom Move & Walk. Denna samverkan och samarbete sker dagligen då verksamheterna finns i samma lokaler.


Annika Englund
Verksamhetsansvarig Daglig Verksamhet
annika.englund@movewalk.se

Jag har många års erfarenhet av arbete inom vården och LSS och arbetar på Move & Walk sedan 2015. Jag brinner för kontakten med människor och att få vara en del i att göra deras vardag enklare. I min roll som verksamhetsansvarig för Move & Walks dagliga verksamhet får jag varje dag ta del av våra kunders framsteg och utveckling vilket gör mitt arbete så fantastiskt.


Göteborg

Nathalie Velén
Biträdande Enhetschef Daglig Verksamhet
natalie.velen@movewalk.se


 

 

 

 

 

 

 

Fabian Robertsson
Arbetsledare Daglig Verksamhet
fabian.robertsson@movewalk.se

Jag jobbar på vår dagliga verksamhet som arbetsledare. Tidigare har jag jobbat inom assistansen och fritidsverksamheten på skolan. Jag har världens bästa jobb och det enda jag ser som eventuellt hade kunnat toppat detta hade vart livet som rockstjärna.  Dagarna är varierade och stämningen är fylld av respekt och optimism. Jag stortrivs!


Bild på Gyozo Budavari

Gyözö Budavári
Senior Conductor Daglig Verksamhet
gyozo.budavari@movewalk.se

Jag är senior Conductor och jag kom till Move & Walk för att hitta utmaningar. Mitt önskan och mitt mål är att dela med mig av min erfarenhet till våra deltagare på Daglig Verksamhet. Efter flera års arbete i USA håller jag nu på att anpassa min vardag till det svenska ”lagom-livet”.


Suhayla Farah
Arbetsledare Daglig Verksamhet
suhayla.farah@movewalk.se

Anila Ashok
Stödassistent Daglig Verksamhet
anila.ashok@movewalk.se


Emelie Andersson
Stödassistent Daglig Verksamhet
emelie.andersson@movewalk.se


 

 

 

 

 

 


Rungrat Johansson (”Mui”)
Stödassistent Daglig Verksamhet
mui.johansson@movewalk.se


Michael Kamalesh
Stödassistent Daglig Verksamhet
michael.kamalesh@movewalk.se


Solna

 

 

 

 

 

 

 

Zoe Primus
Enhetschef Daglig Verksamhet
zoe.primus@movewalk.se

Jag är utbildad socionom och har sedan tidigare arbetat inom olika LSS-verksamheter. Efter ett par år inom socialtjänsten och psykiatrin längtade jag tillbaka till LSS och kom då i kontakt med Move & Walk och den konduktiva pedagogiken. Sedan 2020 är jag enhetschef på Daglig Verksamhet i Solna, vilket ger mig möjlighet att både delta i det dagliga arbetet och ansvara för arbetet framåt.


 

 

 

 

 

 

 

Felix Wännerdahl
Arbetsledare Daglig Verksamhet
felix.wannerdahl@movewalk.se

Jag är arbetsledare på vår dagliga verksamhet sedan januari 2020. Jag har min bakgrund inom personlig assistans, vilket var hur jag kom i kontakt med Move & Walk och konduktiv pedagogik. Utöver den dagliga verksamheten har jag också rollen som kontorssamordnare.


 

Bild på Anita Bacskai

Anita Bacskai
Conductor Daglig Verksamhet
anita.bacskai@movewalk.se

Jag började att jobba på Move & Walk Skola i augusti 2017 och jobbade då mestadels i grundsärskolan men undervisade ibland också i gymnasieklassen. Numera jobbar jag på Daglig Verksamhet och är jättetacksam för att få fortsätta möjligheten att få vara en del av deltagarnas häpnadsväckande utveckling och deras framgång håller mig motiverad.


Lisa Hallman
Stödassistent Daglig Verksamhet
lisa.hallman@movewalk.se


Daglig verksamhets läkarteam

Move & Walks verksamheter är i nära samarbete med ett läkarteam som innefattar läkare Peter Révész, neurolog Helena Edwall och sjuksköterska Birgitta Thörn.

Övergripande medicinskt ansvarig för verksamheterna är Peter Révész.