Gothenburg

Adult Activity Centre

Heltid

Stödassistenter/stödpedagoger sökes till DV i Göteborg

Arbetet innebär att följa deltagare under hela den samlade arbetsdagen och bistå deltagaren under både arbetsmoment och stunder av mindre aktivitet. Det krävs att du har ett genuint intresse och en djupare förståelse för de behov deltagaren har. 

Du kommer att arbeta med deltagarna i olika situationer såsom t ex fysisk träning, servicearbete, musik, dator, social träning mm. Du kommer att arbeta både i grupp/tvärgrupper och självständigt med deltagaren.

Uppdraget som stödassistent ställer höga krav på flexibilitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– stötta våra deltagare genom hela dagen utefter deras olika behov. Bla med kommunikation, motivering, ADL mm

Om den vi söker:

Om du brinner för att arbeta med människor och vill vara med och skapa en bättre vardag och livskvalitet för människor med funktionsnedsättningar, är detta en tjänst för dig. Vi ser gärna att du har en estetisk ådra och gillar att motivera och inspirera våra deltagare i kreativa projekt.

Du är flexibel, ansvarstagande och lyhörd och sätter deltagarens behov i centrum. För att passa för uppgiften bör du ha en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att arbeta i nära kontakt med annan personal. Du känner ett stort engagemang för din uppgift och har en vilja att tillsammans med oss utveckla våra deltagare, dig själv och vår dagliga verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

– Gymnasial/eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer adekvat för uppdraget

– Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

– God samarbetsförmåga

- Utbildning/erfarenhet från arbete med personer med autismspektrumtillstånd, synnedsättning och andra funktionsnedsättningar

Övrigt meriterande:

– Tidigare arbete i daglig verksamhet

– Erfarenhet av arbete med personer inom NPF

Lite mer om arbetet

- Arbetstiderna är varierande måndag- fredag mellan 07.00 och 17.00.

– Tillträde snarast.

– Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.

För att vara aktuell för denna tjänst måste du innan anställning kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregisterför arbete med barn

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

en_GB
Skip to content