Göteborg

Personlig Assistans

Deltid

Kundadmin Göteborg

Till vår assistansverksamhet i Göteborg söker vi nu en kundadministratör som skall fungera som stöd för våra kund & assistentansvariga genom att vara behjälplig kring administration gällande kunder, rekrytering, kvalitetsarbete etc.

Om jobbet

Som kundadministratör hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och spännande arbete där möjligheten att påverka och växa i din yrkesroll är stor.

Tillsättning sker så snart som möjligt med hänsyn till möjlig uppsägningstid.

Resor kan förekomma i arbetet.

Move & Walk är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Conductorer i teamet ger stöd i det dagliga livet till kunden/familjen samt utbildning och stöd till assistenten. Hög kvalitet och kundnöjdhet är viktigt för oss, vi är godkända enligt IfA och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven och som har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer med både kunder och personal. Som person har du ett positivt bemötande, har lätt för att samarbeta och det är viktigt att du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans. En god administrativ förmåga är en förutsättning för tjänsten.

Kvalifikationer:

– Du har erfarenhet som av arbetsgivaren prövas lämplig.

– Ditt arbetssätt skall kännetecknas av god samarbetsförmåga, handlingskraft, helhetssyn och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat.

– Du har erfarenhet inom privat eller kommunal verksamhet

– Du har goda kunskaper om relevanta lagar: LSS, SoL, m.fl.

– Du är engagerad, flexibel och har prioriteringsförmåga.

– Du har en god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content