Stockholm

Personlig Assistans

Deltid

Musikälskande kille söker personlig assistent!

Nu söker vi positiva och engagerade assistenter till vår kund i Stockholm! Läs kundens egen beskrivning nedan. Hej, jag är en 26-årig entusiastisk musikälskare som bor i Spånga, Stockholm, tillsammans med mina föräldrar. Jag har en funktionsnedsättning och behöver stöd vid de flesta moment i mitt dagliga liv.

Det är här just du kommer in i bilden. Jag lever ett aktivt liv och gillar att skapa och lyssna på musik. Eftersom jag är en riktig musikentusiast i alla dess former, skulle det vara coolt om du också är med på noterna och delar mitt musikintresse. Jag föredrar någon mellan 20–35 år, men det viktigaste är att vi fungerar bra ihop och att du är ungdomlig men ansvarsfull.

Att du är energisk och har en engagerad attityd vore definitivt toppen och att du kan motivera till en aktiv livsstil är ett plus. Det är också viktigt att du är flytande i svenska både i tal och skrift, eftersom jag huvudsakligen använder alternativa kommunikationsmetoder för att förmedla mina tankar och behov.

Arbetspassen är främst förlagda till vardagar kl.15-22. Det finns också möjlighet att jobba helgpass. Tjänsten passar således perfekt att kombinera med studier! Jag söker både personal till fast schema samt dig som kan hoppa in vid behov. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content