Ny VD fr o m 1 Januari 2021

Efter 23 år lämnar jag nu över det operativa ansvaret till Kajsa Dahlqvist, som fr o m 1 januari 2021 tillträder som VD för Move & Walk Sverige AB.

Jag som är majoritetsägare i vårt familjeägda företag kommer att sträva efter att kunna forma förutsättningarna för att verksamheterna skall kunna uppnå sin mission. Jag kommer fortsatt att vara verksam inom bolaget, dels som Styrelseordförande och dels med att arbeta med utvecklingsfrågor och vårt nya affärsområde ConductMe.

Vi har arbetat med denna överlämning systematiskt under de senaste 3 åren för att förbereda Kajsa till att ta över företagets ledning och fortsätta arbeta med vår mission. Kajsa är en riktig förebild som bär företagets värdegrunder och har både kunder och medarbetare i fokus.

Det är med varm hand och fullt förtroende som jag lämnar över till Kajsa.

Nedan följer en hälsning från Kajsa Dahlqvist.

Med vänlig hälsning
Eszter Horváth Tóthné
VD, Move & Walk Sverige AB

 

Jag är otroligt ödmjuk inför det förtroende som Eszter och hennes familj visar mig när de nu ger mig uppdraget att förvalta och driva Move & Walk vidare mot vår gemensamma vision och mission. Jag har arbetat i snart 6 år på Move & Walk och har lärt känna ett företag som verkligen finns där för både kunder och medarbetare, ett företag med ett uppdrag att bidra till utveckling och hälsa genom en tro på varje individs egen förmåga och potential.
Med en bakgrund inom offentlig sektor har jag genom arbete inom social omsorg med mig erfarenhet och kunskap om hur viktigt det är med delaktighet och medbestämmande kring sin egen situation, oavsett var du befinner dig; som kund, medarbetare, brukare, medborgare eller chef. Det är delaktighet och goda kundrelationer, engagerade och kompetenta medarbetare som byggt Move & Walk till det innovativa företag som vi är idag, och det är så vi också kommer att arbeta framåt.

Med vänlig hälsning
Kajsa Dahlqvist

Arkiv

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet november 2022

DV Nyhetsbrev Nov 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet oktober 2022

DV Nyhetsbrev Okt 2022

Vi öppnar gymnasiesärskola i Malmö

Nu har vi äntligen fått möjligheten att erbjuda alla elever i och omkring Malmö att fortsätta sin studiegång hos oss ända upp till årskurs 4…

Nyhetsbrev september Daglig Verksamhet

DV Nyhetsbrev Sept 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet juni 2022

DV Nyhetsbrev Juni 2022

Träningstips inför Specialvarvet 2022

Specialvarvet är ett fantastiskt lopp att vara en del av, och är otrolig prestation att genomföra. Det är viktigt att förbereda sig på bästa sätt,…

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet maj 2022

DV Nyhetsbrev Maj 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet april 2022

DV Nyhetsbrev April 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet mars 2022

DV Nyhetsbrev Mars 2022

Nyhetsbrev från Daglig verksamhet

DV Nyhetsbrev Feb 2022

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet oktober 2021

Läs Nyhetsbrevet här DV Nyhetsbrev Okt 2021

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet Juli 2021

DV Nyhetsbrev Juli 2021

Conductive Education online during Summer Holidays

We arrange conductive training online in small groups with a trained Conductor. You and your child can learn how to play together in a developing…

Nyhetsbrev från Daglig Verksamhet maj 2021

DV Nyhetsbrev Maj 2021

Digitalt Öppet Hus Daglig Verksamhet i Göteborg & Solna

                        Har du beslut om DV eller skall du välja DV efter särgymnasium? Är…