Företagsledning

 

Kajsa Dahlqvist
VD, Affärsområdeschef LSS
kajsa.dahlqvist@movewalk.se
+46 76 014 47 51

Jag har under många år arbetat inom vård, omsorg och socialtjänst innan jag 2015 började på Move & Walk som affärsområdeschef för LSS-verksamheterna.

Jag har nu arbetat här i snart 6 år och lärt känna ett företag som verkligen finns där för både kunder och medarbetare – ett företag med uppdrag att bidra till utveckling och hälsa genom en stark tro på varje individs egen förmåga och potential.

Med en bakgrund inom offentlig sektor har jag, genom arbete inom social omsorg, med mig erfarenhet och kunskap om hur viktigt det är med delaktighet och medbestämmande kring sin egen situation, oavsett var du befinner dig – som kund, anhörig, medarbetare, brukare, medborgare eller chef. Det är delaktighet och goda kundrelationer, engagerade och kompetenta medarbetare som byggt Move & Walk till det innovativa företag som vi är idag och det är så vi tillsammans kommer att arbeta även framåt.

Delaktighet, glädje och utveckling är mina ledord, och det genomsyrar både mitt dagliga och mer långsiktiga arbete på Move & Walk.

Att vara en del av Move & Walk är både roligt och utvecklande och ett av målen i mitt arbete är att ge alla möjlighet att känna detsamma!


Balazs Tóth
IT-chef, Affärsområdeschef Serviceenheten
balazs.toth@movewalk.se
+46 70 537 59 32

Försöker förhindra att tekniska strul uppstår. Lyckas aldrig – men roligt ändå!


Szilvia Józsa
Rektor, Affärsområdeschef Skola
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som Conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom pedagogik och specialpedagogik. Eftersom jag gillar utmaningar har jag tackat ja till att vara rektor för Move & Walk Skola i Göteborg, Malmö och Solna.

Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


Tunde Fazekas
Affärsområdeschef Träning, Conductor
tunde.fazekas@movewalk.se
+46 31 309 90 50

Jag är verksamhetschef/affärsområdeschef för Move & Walks träningsverksamheter i Göteborg, Malmö och Solna. Jag är Conductor, grundskollärare samt lärare i engelska och litteratur i botten. Jag brinner för att se barnen utvecklas. Jag valde Move & Walk som min arbetsplats för jag ville vara del av ett stort conductor-team för att kunna vidareutveckla min kompetens och lära mig från mina erfarna kollegor.