Företagsledning

Eszter Horváth Tóthné
VD
eszter@movewalk.se
+46 73 987 38 69

Jag är ägare, grundare och VD för Move & Walk. Mitt kall är att forma, utveckla företaget och verksamheterna med avsikt att kunna tillgängliggöra vår unika kompetens om Konduktiv Pedagogik till alla som vill använda det. Min huvudarbetsuppgift är att forma en organisation där medarbetarna trivs och arbetar med stolthet och glädje med att kunna finnas där vi behövs för så många familjer. Jag själv är senior conductor och min yrkeserfarenhet med Konduktiv Pedagogik ligger till grund till mitt ledarskap kompetens.


Kajsa Dahlqvist
Vice VD, Affärsområdeschef LSS
kajsa.dahlqvist@movewalk.se
+46 76 014 47 51

Jag har under många år arbetat inom vård och omsorg och socialtjänst innan jag 2015 började på Move & Walk som affärsområdeschef för LSS-verksamheterna. Sedan juni 2017 arbetar jag också som vice VD och har nu förmånen att vara delaktig i arbetet kring alla Move & Walks underbara verksamheter. Jag tror på det coachande ledarskapet. Delaktighet är ett av mina ledord och det genomsyrar både mitt dagliga och mer långsiktiga arbete på Move & Walk. Det är viktigt att känna glädje i sitt arbete och det gör verkligen jag! Jag har ett fantastiskt roligt jobb!


Balazs Tóth
IT-chef, Affärsområdeschef Serviceenheten
balazs.toth@movewalk.se
+46 70 537 59 32

Jobbar på Service Enheten. Försöker förhindra att tekniska strul uppstår. Lyckas aldrig, men roligt ändå.


Szilvia Józsa
Rektor, Affärsområdeschef Skola
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom specialpedagogik och pedagogik. Eftersom jag gillar utmaningar och har jag tackat ja till att vara rektor för Move & Walk Skola i Göteborg, i Malmö och i Solna. Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


Tunde Fazekas
Affärsområdeschef Träning, Conductor
tunde.fazekas@movewalk.se
+46 70 600 77 73

Jag är verksamhetschef/affärsområdeschef för Move & Walks träningsverksamheter i Göteborg, Malmö och Solna. Jag är conductor, grundskollärare samt lärare i engelska språk och litteratur i botten. Jag brinner för att se barnen utvecklas. Jag valde Move & Walk som min arbetsplats för jag ville vara del av ett stort conductor-team för att kunna vidareutveckla min kompetens och lära mig från mina erfarna kollegor.