Att vara personlig assistent hos oss

 Move & Walk Assistans satsar vi mycket på dig som personlig assistent, där utbildning och handledning är en viktig del. Vi sätter stort värde i att utbilda dig som assistent på ett konkret sätt utifrån kundens önskemål och funktionsnedsättning. Vi anser att det är viktigt att du som assistent förstår kundens situation och har verktyg för att kunna hjälpa kunden i vardagen så att assistansen fungerar och utförs på bästa möjliga sätt. Vi lägger även stor vikt vid att du som assistent ska ha ett nära samarbete och kontinuerlig kontakt med din närmsta chef.

Som personlig assistent hos oss ingår regelbundna medarbetarsamtal, lönesamtal, arbetsmiljöronder och en rad olika utbildningar så som Konduktiv Pedagogik 1-3, Brand-, HLR- och Assistentutbildning. Vi är också öppna för förslag gällande önskemål om utbildning. För att se hela vår kurskatalog klicka på länken nedan.

Kurskatalog VT 2021

 

Move & Walk Assistans ska vara en trygg arbetsplats för dig som assistent. Det är därför vi satsar mycket på ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi har kontinuerliga träffar för assistenter och erbjuder 2000 kr/år i friskvårdsbidrag. Du som assistent kan också få tillgång till Skattkistan vilket är vår förmånsportal där du kan få ut mer av ditt friskvårdsbidrag samt andra förmånliga rabatter.

Vi använder oss av Tidvis för schema samt tidrapportering. I Tidvis kan du också ansöka om ledighet, traktamente, reseersättning med mera på ett smidigt sätt.

Vi har kollektivavtal och är knutna till Vårdföretagarnas Bransch G kollektivavtal.

 

Lediga jobb

Söker du arbete inom personlig assistans? Här hittar du intresseanmälan!