Trollhättan

Personlig Assistans

Deltid

Personlig assistent sökes till 14 åring i Trollhättan

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal. Läs mer om oss på www.movewalk.se.

Om jobbet

Vi letar just nu efter ytterligare en assistent till vårt team hos en kille på 14 år i Trollhättan. Tjänsten är på timmar med stor chans till utökad tjänst. Arbetstiderna är förlagda till eftermiddagar/kvällar samt helger. Tjänsten är på 1-2 helger i månaden samt inhopp vid behov. Helgpassen är förlagda 08.00-19.30. Det kommer även finnas möjlighet till extrapass under skollov. Arbetspassen är förlagda efter skoltid och helger, men under lov blir det lite andra tider. Killen har flera varianter på funktionsvariationer, vilket gör att det finns flera saker han behöver hjälp med. I arbetet ingår träning, personlig hygien, medicinering, förflyttningar och allt annat som han behöver hjälp med för att få en så bra vardag som möjligt, Där av ser vi gärna att du som söker har minst 1 års erfarenhet av Personlig Assistans.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är trygg, lugn, lekfull, strukturerad, flexibel och lyhörd inför killens behov samt öppen, positiv och engagerad. Du är rökfri och har helst ej pälsdjursallergi då katt finns i hemmet.

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content