Vi som arbetar på Move & Walk Skola

Szilvia Józsa
Rektor Göteborg och Malmö, Affärsområdeschef Skola och Skolchef
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom specialpedagogik och pedagogik. Eftersom jag gillar utmaningar har jag tackat ja till att vara rektor för Move & Walk Skola i Göteborg, i Malmö och i Solna. Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


Göteborg

Zsofia Nadasi
Kvalitetsutvecklare för KP, Biträdande rektor Göteborg, Conductor, Fritidsansvarig
zsofia.nadasi@movewalk.se
+46 70 837 95 15

Jag heter Zsofia! Jag är utbildad conductor och kvalitetsansvarig för Konduktiv Pedagogik. I min tjänst får jag möjlighet att stötta och inspirera kollegor och barn i de olika verksamheterna, vilket gör mig lycklig varje dag. Samtidigt är jag biträdande rektor på skolan i Göteborg där jag också undervisar i musik i flera klasser. Jag tycker om att sprida kunskap om Konduktiv Pedagogik och detta ger mig spänning i vardagen!


Murtaza Abdulhakim
Elevassistent
murtaza.abdulhakim@movewalk.se

Jag heter Murtaza och jag älskar att möta människor och att var en del av deras utveckling. Innan jag  började på Move & Walk arbetade jag som säljare. Jag gillar fotboll och F.C. Barcelona är mitt favoritlag. På fritiden spelar jag kricket.


Hanen Ayech (föräldraledig)
Elevassistent
hanen.ayech@movewalk.se

Jag heter Hanen och kommer ursprungligen från Tunisien där jag är utbildad barnskötare. Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn och har tidigare arbetat på vårdhem för barn. När jag kom till Sverige ville jag fortsätta att arbeta med barn och sökte mig därför till Move & Walk Skola. Metoden vi arbetar med inspirerar mig i och mitt arbete som elevassistent. Varje dag är rolig och glädjefylld i mötet med alla barn och mina kollegor.


Deedee Beida Sam
Elevassistent
deedee.beida@movewalk.se

Jag har varit elevassistent på Move & Walk sedan 2016. Jag trivs att jobba med människor och när det är mycket liv och rörelse omkring mig. Speciellt när jag är omringad av massa underbara barn.


Marie Carlsson
Skoladministratör
marie.carlsson@movewalk.se

Jag är skoladministratör och hjälper rektor, biträdande rektor och conductorer med administrativa uppgifter. Det är en väldigt trevlig atmosfär i skolan och jag tycker det är jätteroligt att ha förmånen att dagligen träffa eleverna och personalen.


Barbara Csontó
Klassmentor/Conductor
barbara.csonto@movewalk.se

Jag är Barbara, conductor i Move & Walk Skolas gymnasieklass. På högskolan fick jag mycket erfarenhet av undervisning, och nu tillämpar jag det i praktiken. På Move & Walk har jag möjlighet för att bredda min horisont och hitta nya vägar för undervisning.


Nicklas Kröll
Elevassistent
nicklas.kroll@movewalk.se

Jag har jobbat med barn och ungdomar i olika former sen 2014. Att hitta vägar till en stark och god relation som underlättar för barnen är det jag finner mest givande som assistent på Move & Walk. Fritiden i Göteborg spenderas på att försöka undvika regnet så gott det går.


Ádam Magyar
Elevassistent
adam.magyar@movewalk.se

Att jag fick chans att jobba som elevassistent på Move & Walk var egentligen en ren slump. Det är oerhört roligt och givande att lära känna så många barn och assistenter. Det mest spännande är att få vara delaktig och se barnen göra framsteg och utvecklas.


David Magyar
Elevassistent
david.magyar@movewalk.se

Jag jobbar som elevassistent på Move and Walk Skola i Göteborg. Jag började arbeta här på skolan i augusti 2018. Jag tycker om att jobba med barn. Det är trevligt att se att de trivs bra samtidigt som de utvecklas.


Zsuzsanna Magyar (föräldraledig)
Conductor
zsuzsanna.magyar@movewalk.se


Julianna Nemes-Kovács
Conductor
julianna.nemes@movewalk.se

Jag kom som nyutbildad conductor från Ungern i augusti 2017 och arbetar på träningen i Göteborg. På Move & Walk känner jag att jag får chansen att utveckla min yrkeskompetens.


Adél Németh
Klassmentor/Conductor
adel.nemeth@movewalk.se

Jag arbetar som conductor på Move & Walk sedan augusti 2017. Sedan sista terminen på högskolan har jag vetat att jag vill arbeta på Move & Walk. Jag ville arbeta på en plats där jag kan använda det jag lärt mig och samtidigt utvecklas på alla plan.


Katalin Palinkas
Elevassistent
katalin.palinkas@movewalk.se

Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk Skola i Göteborg sedan augusti 2018. För 28 år sedan började jag jobbade som förskollärare och utvecklingspedagog i Ungern. Jag älskar verkligen barn och mitt arbete.


Samina Pettersson
Klassmentor
samina.pettersson@movewalk.se

Jag är klassmentor och tycker om att vi jobbar i team. Det betyder att det alltid finns nån att bolla idéer med. Våra blandade kompetenser gör att vi kan jobba med eleverna på bästa sätt.


Nikoletta Sallai (föräldraledig)
Klassmentor/Conductor
nikoletta.sallai@movewalk.se 


Anne Sawaya
Lärarassistent
anne.sawaya@movewalk.se

Jag heter Anne och är en mångspråkig mamma som älskar att sjunga högt när jag cyklar till jobbet. Jag har arbetat mycket inom assistans och vården men har även en kandidatexamen i keramikkonst. Det jag gillar mest med mitt arbete är kombinationen av det sociala, med elever och kollegor, och att med färg och skratt inspirera samt inspireras till skapande och kreativitet.


Dayana Serrano Abarca
Elevassistent
dayana.serrano@movewalk.se


Ljiljana Simic
Speciallärare (individuell undervisning)
ljiljana.simic@movewalk.se

En stor del av mitt hjärta finns inom särskolan som speciallärare. Alla erfarenheter jag fått i arbetet med funktionsnedsatta barn finns på ett eller annat sätt i mitt arbete på Move & Walk. Jag känner en enorm tacksamhet för all erfarenhet, kunskap och pedagogiska medvetenhet jag utvecklat och som jag nu kan använda för en kreativ och alternativ kommunikation i mötet med elever med olika funktionsnedsättningar.


Anna Sjöstrand
Lärarassistent
anna.sjostrand@movewalk.se

Jag arbetar som lärarassistent på Move & Walk och leder dessutom skolans alla klasser i musik. Att arbeta med personer med funktionsvariationer är fantastiskt tycker jag. På fritiden vill jag helst tillbringa tiden med min familj och vänner. Mina största intressen är musik och heminredning.


Ákos Tóth (Tjänstledig)
Elevassistent
akos.toth@movewalk.se

Ákos heter jag och min resa på Move & Walk började i augusti 2017 som elevassistent. Jag brinner för detta jobbet för att jag tycker om att göra skillnad i folks liv. Att kunna hjälpa barnen på det sätt som behövs och att se dom utvecklas är också en utav många drivkrafter.


Rita Tóth
Klassmentor/Conductor
rita.toth@movewalk.se

Jag är conductor och klassmentor i Klass Blå. Jag har valt att arbeta på Move & Walk för jag drivs av att kunna göra skillnad i våra elevers liv. Det gläder mig att se barnens lycka och utveckling.


Solna

Kristina Tholérus
Rektor Solna
kristina.tholerus@movewalk.se
+46 76 313 58 58

Som biträdande rektor för Move & Walk skola i Solna har jag förmånen av att få arbeta med professionella kollegor inom de olika verksamheterna som alla på olika sätt bidrar till att ge människor bättre möjligheter.


Anita Bacskai
Conductor
anita.bacskai@movewalk.se

Jag började att jobba på Move & Walk Skola i augusti 2017. Jag jobbar mestadels i grundsärskolan men undervisar ibland också i gymnasieklassen. Jag är jättetacksam för möjligheten att få vara en del av elevernas häpnadsväckande utveckling och deras framgång håller mig motiverad.


Viola Dieters
Elevassistent
viola.dieters@movewalk.se


Johanna Forsberg
Elevassistent
johanna.forsberg@movewalk.se


Eszter Györke
Klassmentor/Conductor
eszter.gyorke@movewalk.se

Jag började på Move and Walk i samband med att Solna-skolan öppnade sina dörrar 2016 och jag blev då klassföreståndare i gymnasiet. Jag är tacksam över att få vara en del av denna utveckling från början och det har gett mig positiva och oväntade erfarenheter. En av de viktigaste och något vi aldrig borde glömma är att varje dag är ett äventyr och en möjlighet att få arbeta och utvecklas tillsammans med dessa fantastiska elever och kolleger.


George Kalandarishvili
Lärarassistent
george.kalandarishvili@movewalk.se

Jag jobbar på Move & Walk Skola Solna sedan 2016 som musiklärare och conductor-assistent. Mitt arbete som musiklärare innebär att våra elever har roligt på lektionerna och samtidigt hittar ett sätt att använda sina kroppar för att spela olika instrument och skaffa egen musik. Musik gör oss friskare, piggare och lyckligare därför valde jag att bli en musiklärare på Move & Walk Skola Solna.


Anna Kalmar
Klassmentor/Conductor
anna.kalmar@movewalk.se

Jag kom till Stockholm 2016 direkt efter att jag tagit min examen vid universitetet i Budapest. Jag började då jobba som conductor och klassföreståndare i Move & Walks nystartade grundsärskola. Jag tycker att arbetet på Move & Walk Skola är en stor utmaning samtidigt som att få jobba med mina elever är en fantastisk upplevelse.


Fredrik Knutson-Ek
Lärarassistent
fredrik.knutson-ek@movewalk.se

Jag har arbetat på Move and Walk Skola sedan oktober 2016. Det konduktiva synsätt Move & Walk har attraherade mig. Mina erfarenheter och mitt intresse av arbete inom skola och med ungdomar ledde mig hit. Med stark vilja och framåtanda är ingenting omöjligt!


Carolina Salas
Lärarassistent
carolina.salas@movewalk.se

Jag jobbar i grundskolan som conductor-assistent, är fritidsledare och ansvarig för köket på Solna-skolan. Konduktiv Pedagogik tycker jag är ett fantastiskt sätt att se eleverna växa och utvecklas med enorma steg, bli starkare och hälsosammare.


Malmö

Kinga Szabo (föräldraledig)
Biträdande rektor Skola Malmö, Klassmentor/Conductor
kinga.szabo@movewalk.se
+46 76 021 67 86

Jag började på Move & Walk 2014 och var då med när skolan startades upp i Malmö. Sedan dess jobbar jag på skolan och är klassföreståndare. Jag är även biträdande rektor för skolan i Malmö. Jag trivs bra i Malmö, med mitt jobb och gänget jag arbetar med.


Julia Ericsson
Elevassistent
julia.ericsson@movewalk.se


Boglarka Fülöp
Conductor
boglarka.fulop@movewalk.se

I oktober 2017 kom jag till Malmö från Ungern för att starta ett nytt liv i ett helt nytt land. På Move & Walk arbetar jag som conductor. Det ger mig så mycket glädje att varje dag få möta barnen och att lära mig nytt från dem. Att dessutom få arbeta i ett kompetent och sammansvetsat team gör att jag verkligen trivs med mitt arbete.


Dóra Gerstenbrein
Conductor
dora.gerstenbrein@movewalk.se
+46 76 021 68 17

Jag jobbar med underbara och starka familjer som lever med sina funktionshindrade barn. Genom ett aktivt träningsprogram som förbättrar rörligheten hos våra elever ser vi ett ljus i mörkret och tillsammans kämpar vi alltid på alla sätt för att nå dit.


Dalma Jordan
Conductor
dalma.jordan@movewalk.se


Reka Juhász
Conductor
reka.juhasz@movewalk.se

Jag började på Move & Walk i augusti 2017 och arbetar som conductor på skolan i Malmö. I juni 2017 tog jag min conductor-examen och det är en stor och spännande utmaning för mig att börja arbeta i ett helt nytt land. Jag är glad för stödet från både mina ungerska och svenska kollegor och trivs bra med hur vi arbetar tillsammans. Jag tycker det är så roligt att arbeta med barnen och blir glad när jag märker att de känner igen mig och tycker om mig, även om vi ännu inte pratar samma språk.


Vanessa Magyar
Elevassistent
vanessa.magyar@movewalk.se

Jag började jobba på Move & Walk Skola i januari 2018. Jag trivs att jobba med barn och det roligaste med mitt jobb är att få se barnen mår bra.


Timea Melke
Elevassistent, Fritidsansvarig
timea.melke@movewalk.se

Timea heter jag och jag har arbetat på Move & Walk sedan 2014. Jag arbetar som elevassistent och ansvarar för planeringen av vår fritidsverksamhet. Jag är även ansvarig för vår mathantering. Jag blir glad när jag ser hur barnen utvecklas med den konduktiva pedagogiken och jag tycker om att få använda min kreativitet under våra fritidsaktiviteter. Det är skönt att varje dag mötas av så många leenden.


Emelie Munge
Elevassistent
emelie.munge@movewalk.se

Jag har arbetat på Move & Walk sedan i maj 2015. Jag brinner för barnens bästa och deras utveckling.
Jag är även lärarassistent och undervisar i bild i alla klasserna på Move & Walk i Malmö.


Therese Nilsson
Elevassistent
therese.nilsson@movewalk.se

Mitt namn är Therese. Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk sedan januari 2017. Jag har ansvar även för elevernas skolskjuts. Det bästa med mitt jobb är att få se elevernas utveckling, se deras leende och höra deras skratt. Att få vara en del av deras vardag värmer mitt hjärta.


Nora Graf Söderberg
Klassmentor/Conductor
nora.graf@movewalk.se

Jag har bott och jobbat i Sverige i många år. Jag är conductor-pedagog och medicinsk massageterapeut och har jobbat inom olika verksamheter både i Malmö och i Göteborg. Jag började på Move & Walk i augusti 2017 och trivs bra i Malmö-teamet.


Garbine Uriarte
Elevassistent
garbine.uriarte@movewalk.se

Jag har varit elevassistent på Move & Walk sedan augusti 2018. Jag känner mig glad och motiverad när jag ser hur mycket barnen utvecklas varje dag. Jag trivs också bra tillsammans med mina väldigt kompetenta och hjälpsamma kollegor.

 

Julia Westermark
Elevassistent

julia.westermark@movewalk.se


Szilvia Zsigmond
Conductor
szilvia.zsigmond@movewalk.se

Jag är Szilvia och jag arbetar och bor i Malmö. Jag jobbar och brinner för att alla barnen ska ha en riktig fin och busig barndom. Som kvinna, lärare och person lär jag mig varje dag från mina kollegor, från barnen och de fantastiska familjerna jag träffar i mitt arbete.


 

Move & Walk Skola elevhälsoteam

Szilvia Jozsa
Rektor Göteborg, Solna, Malmö
szilvia.jozsa@movewalk.se


Peter Revesz
Läkare Göteborg, Solna
revesz@hotmail.comPer Zetterlund
Läkare Malmö
per@ahuskliniken.se


Birgitta Thörn
Skolsköterska Göteborg, Solna, Malmö
gittanthorn@hotmail.com


Katarzyna Baumann
Skolpsykolog Göteborg
kasia.baumann@gmail.com


Mehmed Goncu
Skolpsykolog Solna
memet.goncu@specpsykologinsatser.se


Pernilla Berggren
Skolpsykolog Malmö
pernilla.berggren@live.se


Karolina Persson
Skolkurator Göteborg, Solna, Malmö
karolina.persson@moewalk.se

Mitt namn är Karolina och det är jag som är kurator på Move &Walk. Som kurator ingår jag i skolans elevhälsoteam (EHT) och där träffas vi minst en gång i månaden och pratar om skolans elever. I elevhälsoteamet bidrar jag främst utifrån ett psykosocialt perspektiv. Mina arbetsuppgifter är bl.a. stödsamtal, rådgivning, handledning i psykosociala frågor för både elever och föräldrar men även handledning och konsultation till pedagogerna.


 

Kinga Szabo (föräldraledig)
Specialpedagog och biträdande rektor Malmö
kinga.szabo@movewalk.se


Zsofia Nadasi
Biträdande rektor Göteborg
zsofia.nadasi@movewalk.se 


Kristina Tholerus
Rektor Solna
kristina.tholerus@movewalk.se