Vi som arbetar på Move & Walk Skola

 

Göteborg

Szilvia Józsa
Rektor, affärsområdeschef skola, skolchef
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom specialpedagogik och pedagogik. Eftersom jag gillar utmaningar har jag tackat ja till att vara rektor för Move & Walk Skola i Göteborg och i Malmö. Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


Nikoletta Sallai
Biträdande rektor, speciallärare
nikoletta.sallai@movewalk.se 
+46 766 98 66 41


 

 

 

 

 

 


Adriana Reyes
Elevassistent
adriana-angelica.reyes@movewalk.se

Mitt uppdrag som elevassistent på Move & Walk är att stödja elevernas utveckling. Det är givande att vara med i deras inlärningsprocesser och min dagliga motivation är att se hur deras kapaciteter ständigt växer på olika sätt.


Ádam Magyar
Elevassistent
adam.magyar@movewalk.se

Att jag fick chans att jobba som elevassistent på Move & Walk var egentligen en ren slump. Det är oerhört roligt och givande att lära känna så många barn och assistenter. Det mest spännande är att få vara delaktig och se barnen göra framsteg och utvecklas.


Anna Sjöstrand
Lärarassistent
anna.sjostrand@movewalk.se

Jag arbetar som lärarassistent på Move & Walk och leder dessutom skolans alla klasser i musik. Att arbeta med personer med funktionsvariationer är fantastiskt tycker jag. På fritiden vill jag helst tillbringa tiden med min familj och vänner. Mina största intressen är musik och heminredning.


AnnaMária Szücs
Klassmentor/Conductor
annamaria.szucs@movewalk.se

Jag är conductor på Move & Walk Skola där jag trivs bra och får möjlighet att lära känna eleverna och följa deras dagar. Det inspirerar mig att få skapa en god relation med elever och föräldrar och samtidigt få ge dem tips och råd för deras dagliga rutiner. I gruppen tycker jag om att skapa en god atmosfär och gemenskap. Move & Walk är verkligen en rolig arbetsplats!


Anne Sawaya
Lärarassistent
anne.sawaya@movewalk.se

Jag heter Anne och är en mångspråkig mamma som älskar att sjunga högt när jag cyklar till jobbet. Jag har arbetat mycket inom assistans och vården men har även en kandidatexamen i keramikkonst. Det jag gillar mest med mitt arbete är kombinationen av det sociala, med elever och kollegor, och att med färg och skratt inspirera samt inspireras till skapande och kreativitet.


Barbara Csontó
Klassmentor/Conductor
barbara.csonto@movewalk.se

Jag heter Barbara och är conductor i Move & Walk Skolas gymnasieklass. På högskolan fick jag mycket erfarenhet av undervisning, och nu tillämpar jag det i praktiken. På Move & Walk har jag möjlighet att bredda min horisont och hitta nya vägar för undervisning.


Christel Ivarsson
Elevassistent
christel.ivarsson@movewalk.se

Jag heter Christel och jag jobbar som elevassistent på skolan. Att få vara en del av allt engagemang och glädje som finns i huset och hjälpa eleverna att upptäcka och utveckla sina förmågor gör mig glad.


David Magyar
Elevassistent
david.magyar@movewalk.se

Jag jobbar som elevassistent på Move and Walk Skola i Göteborg. Jag började arbeta här på skolan i augusti 2018. Jag tycker om att jobba med barn. Det är trevligt att se att de trivs bra samtidigt som de utvecklas.


Eszter Györke
Klassmentor/Conductor
eszter.gyorke@movewalk.se

Jag började på Move and Walk i samband med att Solnaskolan öppnade sina dörrar 2016 och jag blev då klassföreståndare i gymnasiet. 2019 flyttade jag till Göteborg och började då jobba som klassmentor i skolan i Göteborg. Jag är tacksam över att få vara en del av denna utveckling från början och det har gett mig positiva och oväntade erfarenheter. En av de viktigaste, och något vi aldrig borde glömma, är att varje dag är ett äventyr och en möjlighet att få arbeta och utvecklas tillsammans med dessa fantastiska elever och kollegor.


 

 

 

 

 


Fatemeh Shiri

Elevassistent
fatemeh.shiri@movewalk.se

Mitt namn är Fatima och jag jobbar som elevassistent på Move & Walk Skola i Göteborg. Jag började arbeta i augusti 2021.


Gabriella Juhász
Conductor
gabriella.juhasz@movewalk.se


Hanen Ayech
Elevassistent
hanen.ayech@movewalk.se

Jag heter Hanen och kommer ursprungligen från Tunisien där jag är utbildad barnskötare. Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn och har tidigare arbetat på vårdhem för barn. När jag kom till Sverige ville jag fortsätta att arbeta med barn och sökte mig därför till Move & Walk Skola. Metoden vi arbetar med inspirerar mig i och mitt arbete som elevassistent. Varje dag är rolig och glädjefylld i mötet med alla barn och mina kollegor.


 

 

 

 

 

 

Hanna Bereczki
Klassmentor/Conductor
hanna.bereczki@movewalk.se

Jag heter Hanna och jag jobbar som Conductor på skolan. Jag började arbeta på Move & Walk i november 2020. Fr o m Augusti 2021 är jag även klassmentor. Jag har alltid brunnit för Konduktiv Pedagogik och att arbeta med barn. Jag glad över att få jobba här och vara en del av Move & Walk-teamet.


Julianna Nemes-Kovács
Klassmentor/Conductor
julianna.nemes@movewalk.se

Jag kom som nyutbildad Conductor från Ungern i augusti 2017 och arbetade då under ett år på träningen i Göteborg. Sedan dess har jag arbetat som klassmentor/Conductor i skolan. På Move & Walk känner jag att jag får chansen att utveckla min yrkeskompetens.


Katalin Pálinkás
Elevassistent
katalin.palinkas@movewalk.se

Jag heter Katalin. Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk skola i Göteborg. Jag tycker om att jobba med barn. Barnens glädje och utveckling inspirerar mig dagligen!


Katalin Szöke
Elevassistent
katalin.szoke@movewalk.se


Laura Kopakkala Karinen
Elevassistent
laura.kopakkala@movewalk.se

Hej! Jag heter Laura och är superglad att få jobba på Move & Walk som elevassistent. Barnens glädje och utveckling inspirerar mig dagligen. Ingen dag är den andra lik här på skolan. Det är fantastiskt kul att få vara omringad av alla barnen och snälla kollegor varje dag😃


Linnea Bryngnäs
Elevassistent
linnea.bryngnas@movewalk.se


Luca Nagy
Conductor
luca.nagy@movewalk.se


Malin Öhrling
Elevassistent
malin.ohrling@movewalk.se


Marie Carlsson
Skoladministratör
marie.carlsson@movewalk.se

Jag är skoladministratör och hjälper rektor, biträdande rektor och conductorer med administrativa uppgifter. Det är en väldigt trevlig atmosfär i skolan och jag tycker det är jätteroligt att ha förmånen att dagligen träffa eleverna och personalen.


 

Omid Sarwary
Elevassistent
omid.sarwary@movewalk.se


 

 

 

 

 

 

 


Péter Soós

Conductor
peter.soos@movewalk.se

Jag heter Péter och kommer från Ungern. Jag har studerat Konduktiv Pedagogik på Semmelweis University i Ungern och arbetar nu som Conductor i skolan. Jag tycker om att arbeta med människor i åldern 0-99 år. Konduktiv Pedagogik hjälper människor att nå sina livsmål och leva ett fullt och lyckligt liv.


Ragaa Al-mousa
Elevassistent
ragaa.al-mousa@movewalk.se


Rebeka Balogh
Lärarassistent
rebeka.balogh@movewalk.se


 

Samina Pettersson (föräldraledig)
Lärarassistent, korttidstillsynsansvarig
samina.pettersson@movewalk.se

Jag är lärarassistent och tycker om att vi jobbar i team. Det betyder att det alltid finns nån att bolla idéer med. Våra blandade kompetenser gör att vi kan jobba med eleverna på bästa sätt.


Sara Pasztor
Klassmentor/Conductor
sara.pasztor@movewalk.se


Tobias Rydin
Elevassistent
tobias.rydin@movewalk.se


Zsuzsanna Magyar
Klassmentor/Conductor
zsuzsanna.magyar@movewalk.se

Jag heter oftast Zsuzsi men lyssnar på Susanna, shoshana och sushi också.
Jag har jobbat på M&W i många år nu och har lärt mig oerhört mycket om barnen, yrket och mig själv. Jag tycker inte att det finns någon bättre skola för eleverna än just vår skola, för här gör vi allt för barnen samtidigt som vi förväntar oss att de också ska prestera.
Tacksam över att få vara en del av ett gäng som gör något stort och meningsfullt.


Solna

Zsofia Nadasi
Rektor
zsofia.nadasi@movewalk.se
+46 70 837 95 15

Jag heter Zsofia! Jag är utbildad Conductor och kvalitetsansvarig för Konduktiv Pedagogik. I min tjänst får jag möjlighet att stötta och inspirera kollegor och barn i de olika verksamheterna, vilket gör mig lycklig varje dag. Jag tycker om att sprida kunskap om Konduktiv Pedagogik och detta ger mig spänning i vardagen!


Alexandra Källroos
Elevassistent
xandra.kallroos@movewalk.se


Anna Kalmar
Klassmentor/Conductor
anna.kalmar@movewalk.se

Jag kom till Stockholm 2016 direkt efter att jag tagit min examen vid universitetet i Budapest. Jag började då jobba som conductor och klassföreståndare i Move & Walks nystartade grundsärskola. Jag tycker att arbetet på Move & Walk Skola är en stor utmaning samtidigt som att få jobba med mina elever är en fantastisk upplevelse.


Anita Bacskai
Klassmentor/Conductor
anita.bacskai@movewalk.se

Jag började att jobba på Move & Walk Skola i augusti 2017. Jag jobbar mestadels i grundsärskolan men undervisar ibland också i gymnasieklassen. Jag är jättetacksam för möjligheten att få vara en del av elevernas häpnadsväckande utveckling och deras framgång håller mig motiverad.


Benedek Toth
Elevassistent
benedek.toth@movewalk.se

Benedek heter jag och började jobba på Move & Walk i augusti 2019 som elevassistent. Jag gillar att jobba med barn och har velat bli lärare sedan jag var liten. Det känns spännande och intressant för mig att se hur barnen utvecklas på olika sätt och jag är jätteglad för att jag kan delta i dessa processer.


Carolina Salas
Lärarassistent
carolina.salas@movewalk.se

Jag jobbar i grundsärskolan som lärarassistent och ansvarig för köket på Solna skolan. Konduktiv Pedagogik tycker jag är ett fantastiskt sätt att se eleverna växa och utvecklas med enorma steg, bli starkare och hälsosammare.


Clara Hammarlund
Elevassistent
clara.hammarlund@movewalk.se

Mitt namn är Clara och jag jobbar som elevassistent med både grundsär- och gymnasiesärelever. I augusti 2019 började jag arbeta på Move & Walk i Solna efter att ha varit i kontakt med träningen genom tidigare yrke. Att få vara en del av elevernas vardag och bidra till deras utveckling är en fantastisk, utmanade och glädjande uppgift.


Fredrik Knutson-Ek
Klassmentor
fredrik.knutson-ek@movewalk.se

Jag har arbetat på Move and Walk Skola sedan oktober 2016. Det konduktiva synsätt Move & Walk har attraherade mig. Mina erfarenheter och mitt intresse av arbete inom skola och med ungdomar ledde mig hit. Med stark vilja och framåtanda är ingenting omöjligt!


George Kalandarishvili
Lärarassistent
george.kalandarishvili@movewalk.se

Jag jobbar på Move & Walk Skola i Solna sedan 2016 som lärarassistent och leder dessutom skolans alla klasser i musik, teknik och bild. Mitt arbete inom musik innebär att våra elever har roligt på lektionerna och samtidigt hittar ett sätt att använda sina kroppar för att spela olika instrument och göra egen musik. Musik gör oss friskare, piggare och lyckligare.


 

 

 

 

 

 

 

Hampus von Horn
Elevassistent
hampus.von.horn@movewalk.se

Jag började jobba som elevassistent på Move & Walk i augusti 2021. Det glädjer mig att kunna få vara ett stöd i elevernas utveckling i skolan.


Johanna Forsberg (föräldraledig)
Elevassistent
johanna.forsberg@movewalk.se


 

 

 

 

 

 

 


Judit Nagy

Conductor
judit.nagy@movewalk.se

Jag heter Judit och jobbar som Conductor i Solna skola. Att komma till skolan varje dag och möta elevernas leenden gör mig motiverad. Jag fylls av glädje för alla små framsteg jag ser. Detta gör att jag tycker så mycket om mitt jobb  och jag är glad att få vara på skolan.

Karina Misi
Klassmentor/Conductor
karina.misi@movewalk.se


Linnéa Jansson (föräldraledig)
Lärarassistent
linnea.jansson@movewalk.se

Jag heter Linnea och började under hösten 2020 att arbeta på Move & Walk skola i Solna som lärarassistent.


Sara Östlund
Skoladministratör
sara.ostlund@movewalk.se
+46 76 696 84 81

Jag har jobbat på Move & Walk sedan augusti 2016 som administratör i träningen. Från och med januari 2020 har jag gått över till skolan som administratör och hjälper rektorer och övrig personal i skolan med administrativa uppgifter. Det är jätteroligt att få lära mig så mycket om skolans värld och få vara en del av den.


 

 

 

 

 

 


Tove Raanaes
Elevassistent
tove.raanaes@movewalk.se

Jag började höstterminen 2021 på Move & Walk . Jag jobbar som elevassistent samt som fritidsansvarig. Jag är jätteglad över att vara här och ser fram emot spännande och fartfyllda dagar.


Viola Deiters
Elevassistent, fritidsansvarig, korttidstillsynsansvarig
viola.deiters@movewalk.se

Jag började på Move & Walk skolan i Solna augusti 2018 som elevassistent på grundsär. Att varje dag få träffa våra fantastiska barn är en glädje för mig. Att se och få vara med om deras utveckling är givande och spännande.


 

 

 

 

 

 


Zsofia Lavotha
Speciallärare
zsofia.lavotha@movewalk.se

Jag heter Zsofia och är utbildad speciallärare från Ungern. Jag har jobbat inom barnomsorg i många år och sedan 2021 tillhör jag Move & Walk-teamet som lärare i gymnasiesärskolan.
Förutom att jobba med barn och ungdomar är det roligaste jag kan tänka mig, att se deras utveckling driver mig varje dag. Det är dessutom så härligt och spännande att göra varandras vardag vackrare och roligare.


 

 

 

 

 

 

 

Zuzanna Krepsztul
Klassmentor/Conductor
zuzanna.krepsztul@movewalk.se


 

 

 

 

 

 

 

Örs Csomany
Conductor
ors.csomany@movewalk.se


Malmö

Szilvia Józsa
Rektor, affärsområdeschef Skola, skolchef
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom specialpedagogik och pedagogik. Eftersom jag gillar utmaningar har jag tackat ja till att vara rektor för Move & Walk Skola i Göteborg och i Malmö. Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


Kinga Szabo
Biträdande rektor, Conductor
kinga.szabo@movewalk.se
+46 76 021 67 86

Jag började på Move & Walk 2014 och var då med när skolan startades upp i Malmö. Sedan dess jobbar jag på skolan som speciallärare och som biträdande rektor. Jag trivs bra i Malmö, med mitt jobb och gänget jag arbetar med.


Boglarka Gulyas-Gyovai
Conductor

Jag började att jobba på Move & Walk 2015. Jag har jobbat både i skolan och på träningen i Göteborg och Stockholm. Efter det har jag jobbat med barn med konduktiv pedagogik runt om i världen och jag känner att jag fortfarande lär mig så mycket från dem och från mina kollegor. Jag började att jobba igen på Move & Walk i september 2020.


Caroline Larsson
Elevassistent
caroline.larsson@movewalk.se

Jag heter Caroline och började jobba som barnskötare på en specialförskola i Malmö 2012 med barn som har funktionsvariation. Att få hjälpa dessa barn att få en sådan fungerande vardag som möjligt är en ren lycka för mig. Augusti 2019 blev jag en i teamet på Move and Walk Göteborg som elevassistent och nu har jag flyttat tillbaka till Malmö. På fritiden spenderar jag helst med min son, sambo och vänner.


Dalma Jordan
Klassmentor/Conductor
dalma.jordan@movewalk.se


Dóra Gerstenbrein
Conductor
dora.gerstenbrein@movewalk.se
+46 76 021 68 17

Jag jobbar med underbara och starka familjer som lever med sina funktionshindrade barn. Genom ett aktivt träningsprogram som förbättrar rörligheten hos våra elever ser vi ett ljus i mörkret och tillsammans kämpar vi alltid på alla sätt för att nå dit.


Emelie Munge
Skoladministratör, elevassistent
emelie.munge@movewalk.se

Jag har arbetat på Move & Walk sedan i maj 2015. Jag brinner för barnens bästa och deras utveckling. Jag är även lärarassistent och undervisar i bild i alla klasserna på Move & Walk i Malmö.


Gergö Gulyás
Klassmentor/Conductor
gergo.gulyas@movewalk.se

Jag har arbetat som conductor sedan 2007. Jag började jobba hos Move & Walk i Göteborg 2015. Jag trivdes med att arbeta hos Move & Walk så när jag 2016 flyttade till Stockholm började jag att arbeta hos Move & Walk i Solna. Sedan januari 2019 bor jag i Malmö och arbetar på Move & Walk här. Innan och mellan perioderna jag arbetade på Move & Walk har jag arbetat i Kuwait, USA och Malaysia med konduktiv pedagogik. Min familj är en ”conductor-familj” eftersom även min fru är en conductor, jag träffade henne när jag arbetade i Kuwait. Jag är dessutom stolt pappa till vår son som föddes i juni 2019.


Julia Vestermark (föräldraledig)
Lärarassistent, fritidsansvarig
julia.vestermark@movewalk.se

Jag arbetar som elevassistent på skolan i Malmö och är fritidsansvarig. Jag arbetar även som lärarassistent där jag leder våra klasser i musik. Det bästa med mitt arbete är att få följa våra elever och se dem utvecklas.


Kalliopi Tzireloglou
Elevassistent
kalliopi.tzileroglou@movewalk.se 


Nora Graf Söderberg
Klassmentor/Conductor
nora.graf@movewalk.se

Jag har bott och jobbat i Sverige i många år. Jag är conductor-pedagog och medicinsk massageterapeut och har jobbat inom olika verksamheter både i Malmö och i Göteborg. Jag började på Move & Walk i augusti 2017 och trivs bra i Malmö-teamet.


 

Szilvia Zsigmond
Conductor, fritidsansvarig
szilvia.zsigmond@movewalk.se

Jag är Szilvia och jag arbetar och bor i Malmö. Jag jobbar och brinner för att alla barnen ska ha en riktig fin och busig barndom. Som kvinna, lärare och person lär jag mig varje dag från mina kollegor, från barnen och de fantastiska familjerna jag träffar i mitt arbete.


Teodora Nádasi
Elevassistent
teodora.nadasi@movewalk.se


Timea Melke (föräldraledig)
Elevassistent, Fritidsansvarig
timea.melke@movewalk.se

Timea heter jag och jag har arbetat på Move & Walk sedan 2014. Jag arbetar som elevassistent och ansvarar för planeringen av vår fritidsverksamhet. Jag är även ansvarig för vår mathantering. Jag blir glad när jag ser hur barnen utvecklas med den konduktiva pedagogiken och jag tycker om att få använda min kreativitet under våra fritidsaktiviteter. Det är skönt att varje dag mötas av så många leenden.


Therese Nilsson
Elevassistent
therese.nilsson@movewalk.se

Mitt namn är Therese. Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk sedan januari 2017. Jag har ansvar även för elevernas skolskjuts. Det bästa med mitt jobb är att få se elevernas utveckling, se deras leende och höra deras skratt. Att få vara en del av deras vardag värmer mitt hjärta.


Vanessa Magyar
Elevassistent
vanessa.magyar@movewalk.se

Jag började jobba på Move & Walk Skola i januari 2018. Jag trivs att jobba med barn och det roligaste med mitt jobb är att få se barnen mår bra.


Zsuzsanna Simo
Elevassistent
zsuzsanna.simo@movewalk.se


Move & Walk Skola elevhälsoteam

Szilvia Józsa
Rektor Göteborg, Malmö
szilvia.jozsa@movewalk.se


Zsofia Nadasi
Rektor Solna
zsofia.nadasi@movewalk.se 


Kinga Szabo 
Biträdande rektor Malmö, speciallärare Malmö
kinga.szabo@movewalk.se


Nikoletta Sallai 
Biträdande rektor Göteborg, speciallärare Göteborg
nikoletta.sallai@movewalk.se 


Peter Revesz
Skolläkare Göteborg, Solna
revesz@hotmail.comPer Zetterlund
Skolläkare Malmö
per@ahuskliniken.se


Birgitta Thörn
Skolsköterska Göteborg, Solna, Malmö
gittanthorn@hotmail.com


Katarzyna Baumann
Skolpsykolog Göteborg, Solna
kasia.baumann@gmail.com


Pernilla Berggren
Skolpsykolog Malmö
pernilla.berggren@live.se


Karolina Persson
Skolkurator Göteborg, Solna, Malmö
SYV Göteborg, Solna, Malmö
karolina.persson@movewalk.se

Mitt namn är Karolina och det är jag som är kurator på Move & Walk. Som kurator ingår jag i skolans elevhälsoteam (EHT) och där träffas vi minst en gång i månaden och pratar om skolans elever. I elevhälsoteamet bidrar jag främst utifrån ett psykosocialt perspektiv. Mina arbetsuppgifter är bl.a. stödsamtal, rådgivning, handledning i psykosociala frågor för både elever och föräldrar men även handledning och konsultation till pedagogerna.