Vi som arbetar på Move & Walk skola

Szilvia Józsa
Skolchef, affärsområdeschef skola
szilvia.jozsa@movewalk.se
+46 70 979 24 77

Jag har arbetat på Move & Walk sedan januari 2003 som conductor. Jag har alltid intresserat mig för skolutveckling och forskning inom specialpedagogik och pedagogik. Jag är en riktig skolmänniska och har arbetat med barn och ungdomar under hela mitt yrkesliv. Mitt arbete ger möjligheter, flexibilitet och professionalitet vilket kontinuerligt inspirerar mig för att kunna hjälpa och stödja både eleverna och deras familjer på bästa sätt.


 

Göteborg

Josefina Olsson
Rektor
josefina.olsson@movewalk.se
+46 76 698 66 41

Jag heter Josefina och jag är utbildad grundskollärare sedan 2012 och personalvetare sedan 2021 samt certifierad inredare sedan 2018. I min tjänst får jag möjlighet att finnas tillhands för mina kollegor och även träffa barn i de olika verksamheterna. Jag tycker om att sprida glädje och vara behjälplig för att hjälpa till på bästa sätt i verksamheten.


Ádam Magyar
Elevassistent
adam.magyar@movewalk.se

Att jag fick chans att jobba som elevassistent på Move & Walk var egentligen en ren slump. Det är oerhört roligt och givande att lära känna så många barn och assistenter. Det mest spännande är att få vara delaktig och se barnen göra framsteg och utvecklas.


 

Anna Sjöstrand
Lärarassistent
anna.sjostrand@movewalk.se

Jag arbetar som lärarassistent på Move & Walk och leder dessutom skolans alla klasser i musik. Att arbeta med personer med funktionsvariationer är fantastiskt tycker jag. På fritiden vill jag helst tillbringa tiden med min familj och vänner. Mina största intressen är musik och heminredning.


AnnaMária Özcelik
Klassmentor/Conductor
annamaria.ozcelik@movewalk.se

Jag är Conductor på Move & Walk Skola där jag trivs bra och får möjlighet att lära känna eleverna och följa deras dagar. Det inspirerar mig att få skapa en god relation med elever och föräldrar och samtidigt få ge dem tips och råd för deras dagliga rutiner. I gruppen tycker jag om att skapa en god atmosfär och gemenskap. Move & Walk är verkligen en rolig arbetsplats!


Anne Sawaya
Lärarassistent
anne.sawaya@movewalk.se

Jag heter Anne och är en mångspråkig mamma som älskar att sjunga högt när jag cyklar till jobbet. Jag har arbetat mycket inom assistans och vården men har även en kandidatexamen i keramikkonst. Det jag gillar mest med mitt arbete är kombinationen av det sociala, med elever och kollegor, och att med färg och skratt inspirera samt inspireras till skapande och kreativitet.


Asil Tarshahni
Elevassistent
asil.tarshahni@movewalk.se


Bile Hassan Mohamed
Elevassistent
bile-hassan.mohamed@movewalk.se


David Magyar
Elevassistent
david.magyar@movewalk.se

Jag jobbar som elevassistent på Move and Walk Skola i Göteborg. Jag började arbeta här på skolan i augusti 2018. Jag tycker om att jobba med barn. Det är trevligt att se att de trivs bra samtidigt som de utvecklas.


Emese Hrabovszki
Speciallärare
emese.hrabovszki@movewalk.se
Jag heter Emese Hrabovszki och jobbar som speciallärare på Move & Walk skola. Jag är mamma till tre barn och en av mina flickor lever med Cerebral Pares. Detta var min motivation för att utbilda mig till speciallärare och att kontinuerligt utvecklas. Jag tog också examen och arbetade som ridterapeut. Mina andra expertområden är utvecklingen av barn i åldrarna 0-6 år (tidig barndom) och tidigt födda barns utveckling. Jag lärde mig även babymassage och rörelseutveckling. Barn är olika och det finns inte två diagnoser som är exakt likadana därför tycker jag att det är viktigt att vi närmar oss till varje barn med ett holistiskt synsätt.


Eszter Apáthy
Speciallärare
eszter.apathy@movewalk.se


Eszter Györke
Klassmentor/Conductor
eszter.gyorke@movewalk.se

Jag började på Move and Walk i samband med att Solnaskolan öppnade sina dörrar 2016 och jag blev då klassföreståndare i gymnasiet. 2019 flyttade jag till Göteborg och började då jobba som klassmentor i skolan i Göteborg. Jag är tacksam över att få vara en del av denna utveckling från början och det har gett mig positiva och oväntade erfarenheter. En av de viktigaste, och något vi aldrig borde glömma, är att varje dag är ett äventyr och en möjlighet att få arbeta och utvecklas tillsammans med dessa fantastiska elever och kollegor.


Fanni Gellér
Conductor
fanni.geller@movewalk.se


Fatima Shiri
Lärarassistent, fritidsansvarig
fatima.shiri@movewalk.se

Mitt namn är Fatima och jag jobbar som lärarassistent och fritidsansvarig. Jag började arbeta på Move & Walk i augusti 2021. Elevernas glädje och utveckling inspirerar mig dagligen. Det är fantastiskt att se eleverna växa och utvecklas.


Gabriella Juhász
Klassmentor/Conductor
gabriella.juhasz@movewalk.se


Hamdi Salad Abdi
Elevassistent
Hamdi-Salad.Abdi@movewalk.se


Hanen Ayech (föräldraledig)
Elevassistent
hanen.ayech@movewalk.se

Jag heter Hanen och kommer ursprungligen från Tunisien där jag är utbildad barnskötare. Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn och har tidigare arbetat på vårdhem för barn. När jag kom till Sverige ville jag fortsätta att arbeta med barn och sökte mig därför till Move & Walk Skola. Metoden vi arbetar med inspirerar mig i och mitt arbete som elevassistent. Varje dag är rolig och glädjefylld i mötet med alla barn och mina kollegor.


Johanna Säf
Elevassistent
johanna.saf@movewalk.se


Julianna Nemes-Kovács
Conductor
julianna.nemes@movewalk.se

Jag kom som nyutbildad Conductor från Ungern i augusti 2017 och arbetade då under ett år på träningen i Göteborg. Sedan dess har jag arbetat som klassmentor/Conductor i skolan. På Move & Walk känner jag att jag får chansen att utveckla min yrkeskompetens.


Katalin Pálinkás
Elevassistent
katalin.palinkas@movewalk.se

Jag heter Katalin. Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk skola i Göteborg. Jag tycker om att jobba med barn. Barnens glädje och utveckling inspirerar mig dagligen!


Katalin Szöke
Elevassistent
katalin.szoke@movewalk.se


Laura Kopakkala (tjänstledighet för studier)
Elevassistent
laura.kopakkala@movewalk.se


Malin Öhrling
Elevassistent, fritidsansvarig
malin.ohrling@movewalk.se


Marie Carlsson
Skoladministratör
marie.carlsson@movewalk.se

Jag har arbetat som skoladministratör på Move & Walk sedan februari 2018. Det är en väldigt trevlig atmosfär i skolan och jag tycker det är jätteroligt att ha förmånen att dagligen träffa eleverna och personalen.


Marie-Claire Carlsson
Elevassistent
marie-claire.carlsson@movewalk.se


Omid Sarwary
Elevassistent, digitaliseringsansvarig
omid.sarwary@movewalk.se


Péter Soós
Klassmentor/Conductor
peter.soos@movewalk.se

Jag heter Péter och kommer från Ungern. Jag har studerat Konduktiv Pedagogik på Semmelweis University i Ungern och arbetar sedan augusti 2021 i skolan, först som Conductor och nu också som klassmentor. Jag tycker om att arbeta med människor i åldern 0-99 år. Konduktiv Pedagogik hjälper människor att nå sina livsmål och leva ett fullt och lyckligt liv.


Rebeka Balogh
Klassmentor, korttidstillsynsansvarig
rebeka.balogh@movewalk.se

Jag har arbetat på skolan som lärarassistent i 2 år och kommer nu inleda min nya roll som klassmentor. Detta är en mycket spännande resa som jag ska påbörja och ser väldigt mycket fram emot att se utvecklingen på både eleverna och mig själv! Att se eleverna växa och glädjas medans dom lär sig är något som jag brinner för så jag tror att detta kommer att bli fantastiskt.


Samina Pettersson
Lärarassistent
samina.pettersson@movewalk.se

Jag är lärarassistent och tycker om att vi jobbar i team. Det betyder att det alltid finns nån att bolla idéer med. Våra blandade kompetenser gör att vi kan jobba med eleverna på bästa sätt.


Viktória Szilágyi
Speciallärare
viktoria.szilagyi@moveawalk.se


Vivien Kallai-Horvath
Klassmentor/Conductor
vivien.horvath@movewalk.se


Solna

Zsofia Nadasi
Rektor
zsofia.nadasi@movewalk.se
+46 70 837 95 15

Jag heter Zsofia! Jag är utbildad Conductor och kvalitetsansvarig för Konduktiv Pedagogik. I min tjänst får jag möjlighet att stötta och inspirera kollegor och barn i de olika verksamheterna, vilket gör mig lycklig varje dag. Jag tycker om att sprida kunskap om Konduktiv Pedagogik och detta ger mig spänning i vardagen!


Alexandra Källroos
Lärarassistent, korttidstillsynsansvarig
alexandra.kallroos@movewalk.se

Hej, va kul att få vara här! Xandra kallas jag. Fick möjlighet att ansluta mig till Move & Walks team, höstterminen 2021. Har tidigare arbetat många år inom särskola, korttidsverksamhet, vård och assistans. Arbetar som elevassistent i grundsär, en mycket givande roll. Att få vara en del av elevernas utveckling och samtidigt kunna implementera skolans vision ger mig mycket glädje.
Ansvarar för Korttids i Solnas verksamhet.


Ann Ernestam
Elevassistent
ann.ernestam@movewalk.se


Anna Kalmar
Conductor-lärare/Klassmentor
anna.kalmar@movewalk.se

Jag kom till Stockholm 2016 direkt efter att jag tagit min examen vid universitetet i Budapest. Jag började då jobba som conductor och klassföreståndare i Move & Walks nystartade grundsärskola. Jag tycker att arbetet på Move & Walk Skola är en stor utmaning samtidigt som att få jobba med mina elever är en fantastisk upplevelse.


Anna Sundin
Lärare
anna.sundin@movewalk.se


Benedek Toth
Lärarassistent
benedek.toth@movewalk.se

Benedek heter jag och började jobba på Move & Walk i augusti 2019 som elevassistent. Jag gillar att jobba med barn och har velat bli lärare sedan jag var liten. Det känns spännande och intressant för mig att se hur barnen utvecklas på olika sätt och jag är jätteglad för att jag kan delta i dessa processer.


Carolina Salas
Lärarassistent
carolina.salas@movewalk.se

Jag jobbar i grundsärskolan som lärarassistent och ansvarig för köket på Solna skolan. Konduktiv Pedagogik tycker jag är ett fantastiskt sätt att se eleverna växa och utvecklas med enorma steg, bli starkare och hälsosammare.


Clara Hammarlund (tjänstledig)
Elevassistent
clara.hammarlund@movewalk.se

Mitt namn är Clara och jag jobbar som elevassistent med både grundsär- och gymnasiesärelever. I augusti 2019 började jag arbeta på Move & Walk i Solna efter att ha varit i kontakt med träningen genom tidigare yrke. Att få vara en del av elevernas vardag och bidra till deras utveckling är en fantastisk, utmanade och glädjande uppgift.


Danijel Mezei
Elevassistent/korttidstillsynsledare
danijel.mezei@movewalk.se

Dani är jag. Väldigt social snubbe som älskar att sprida positiv energi, varför vara negativ liksom. Varför jag ville jobba här beror på att det är ett jobb som gör betydelse för människor som behöver hjälp och motivation. Samt att det är en skola jag känner till eftersom jag har varit här i 4+ år som personlig assistent åt en brukare. Så jag känner mig väldigt välkommen.


Elliot Lindmark
Elevassistent
elliot.lindmark@movewalk.se


Emelie Munge
Skoladministratör
emelie.munge@movewalk.se

Jag har arbetat på Move & Walk sedan maj 2015, först som elevassistent och nu som skoladministratör. Jag brinner för barnens bästa och deras utveckling.


Fredrik Knutson-Ek
Klassmentor
fredrik.knutson-ek@movewalk.se

Jag har arbetat på Move and Walk Skola sedan oktober 2016. Det konduktiva synsätt Move & Walk har attraherade mig. Mina erfarenheter och mitt intresse av arbete inom skola och med ungdomar ledde mig hit. Med stark vilja och framåtanda är ingenting omöjligt!


George Kalandarishvili (tjänstledig för studier)
Skolskjutsansvarig
george.kalandarishvili@movewalk.se

Jag jobbar på Move & Walk Skola i Solna sedan 2016 som lärarassistent och leder dessutom skolans alla klasser i musik, teknik och bild. Mitt arbete inom musik innebär att våra elever har roligt på lektionerna och samtidigt hittar ett sätt att använda sina kroppar för att spela olika instrument och göra egen musik. Musik gör oss friskare, piggare och lyckligare.


Judit Kulcsar
Speciallärare
judit.kulcsar@movewalk.se


Karina Misi
Conductor-lärare/Klassmentor
karina.misi@movewalk.se


Linnéa Jansson (föräldraledig)
Lärarassistent
linnea.jansson@movewalk.se

Jag heter Linnea och började under hösten 2020 att arbeta på Move & Walk skola i Solna som lärarassistent.


Lisa Gustafson
Elevassistent
lisa.gustafson@movewalk.se


Mariama Bangura
Elevassistent/fritidsledare
mariama.bangura@movewalk.se


Marianna Meszaros Martonne
Speciallärare/klassmentor
marianna.meszaros.martonne@movewalk.se


Martin Bernath
Elevassistent
martin.bernath@movewalk.se


Peter Granström
Lärarassistent
peter.granstrom@movewalk.se


Roland Kovacs
Köksvärd
roland.kovacs@movewalk.se


Tove Raanaes
Lärarassistent, fritidsansvarig
tove.raanaes@movewalk.se

Jag började höstterminen 2021 på Move & Walk . Jag jobbar som elevassistent samt som fritidsansvarig. Jag är jätteglad över att vara här och ser fram emot spännande och fartfyllda dagar.


Viola Deiters
Lärarassistent
viola.deiters@movewalk.se

Jag började på Move & Walk skolan i Solna augusti 2018 som elevassistent på grundsär. Att varje dag få träffa våra fantastiska barn är en glädje för mig. Att se och få vara med om deras utveckling är givande och spännande.


Yona Zeki
Elevassistent
yona.zeki@movewalk.se


Zsofia Lavotha
Speciallärare/klassmentor
zsofia.lavotha@movewalk.se

Jag heter Zsofia och är utbildad speciallärare från Ungern. Jag har jobbat inom barnomsorg i många år och sedan 2021 tillhör jag Move & Walk-teamet som lärare i gymnasiesärskolan.
Förutom att jobba med barn och ungdomar är det roligaste jag kan tänka mig, att se deras utveckling driver mig varje dag. Det är dessutom så härligt och spännande att göra varandras vardag vackrare och roligare.


Zsuzsanna Bíró
Lärarassistent
zsuzsanna.biro@movewalk.se


Örs Csomany
Conductor-lärare/klassmentor
ors.csomany@movewalk.se


Malmö

Sara Lill
Rektor
sara.lill@movewalk.se
+46 76 140 33 12


Kinga Szabo (föräldraledig)
Biträdande rektor, Conductor
kinga.szabo@movewalk.se
+46 76 021 67 86

Jag började på Move & Walk 2014 och var då med när skolan startades upp i Malmö. Sedan dess jobbar jag på skolan som speciallärare och som biträdande rektor. Jag trivs bra i Malmö, med mitt jobb och gänget jag arbetar med.


Boglarka Gulyas-Gyovai
Conductor

Jag började att jobba på Move & Walk 2015. Jag har jobbat både i skolan och på träningen i Göteborg och Stockholm. Efter det har jag jobbat med barn med konduktiv pedagogik runt om i världen och jag känner att jag fortfarande lär mig så mycket från dem och från mina kollegor. Jag började att jobba igen på Move & Walk i september 2020.


Caroline Larsson
Elevassistent
caroline.larsson@movewalk.se

Jag heter Caroline och började jobba som barnskötare på en specialförskola i Malmö 2012 med barn som har funktionsvariation. Att få hjälpa dessa barn att få en sådan fungerande vardag som möjligt är en ren lycka för mig. Augusti 2019 blev jag en i teamet på Move and Walk Göteborg som elevassistent och nu har jag flyttat tillbaka till Malmö. På fritiden spenderar jag helst med min son, sambo och vänner.


Dalma Jordan
Klassmentor/Conductor
dalma.jordan@movewalk.se


Emeli Rimpi Rodriguez
Elevassistent
emeli-rimpi.rodriguez@movewalk.se


Emelie Munge
Skoladministratör
emelie.munge@movewalk.se

Jag har arbetat på Move & Walk sedan maj 2015, först som elevassistent och nu som skoladministratör. Jag brinner för barnens bästa och deras utveckling.


Gergö Gulyás
Klassmentor/Conductor
gergo.gulyas@movewalk.se

Jag har arbetat som conductor sedan 2007. Jag började jobba hos Move & Walk i Göteborg 2015. Jag trivdes med att arbeta hos Move & Walk så när jag 2016 flyttade till Stockholm började jag att arbeta hos Move & Walk i Solna. Sedan januari 2019 bor jag i Malmö och arbetar på Move & Walk här. Innan och mellan perioderna jag arbetade på Move & Walk har jag arbetat i Kuwait, USA och Malaysia med konduktiv pedagogik. Min familj är en ”conductor-familj” eftersom även min fru är en conductor, jag träffade henne när jag arbetade i Kuwait. Jag är dessutom stolt pappa till vår son som föddes i juni 2019.


Jennifer Johansson
Elevassistent
jennifer.johansson@movewalk.se


Julia Vestermark 
Lärarassistent, fritidsansvarig
julia.vestermark@movewalk.se

Jag arbetar som elevassistent på skolan i Malmö och är fritidsansvarig. Jag arbetar även som lärarassistent där jag leder våra klasser i musik. Det bästa med mitt arbete är att få följa våra elever och se dem utvecklas.


Kalliopi Tzireloglou
Elevassistent
kalliopi.tzileroglou@movewalk.se 


Nora Graf Söderberg
Klassmentor/Conductor
nora.graf@movewalk.se

Jag har bott och jobbat i Sverige i många år. Jag är conductor-pedagog och medicinsk massageterapeut och har jobbat inom olika verksamheter både i Malmö och i Göteborg. Jag började på Move & Walk i augusti 2017 och trivs bra i Malmö-teamet.


Oleveira Johansson
Elevassistent
oleveira.johansson@movewalk.se


Therese Nilsson
Elevassistent
therese.nilsson@movewalk.se

Mitt namn är Therese. Jag jobbar som elevassistent på Move & Walk sedan januari 2017. Jag har ansvar även för elevernas skolskjuts. Det bästa med mitt jobb är att få se elevernas utveckling, se deras leende och höra deras skratt. Att få vara en del av deras vardag värmer mitt hjärta.


Vanessa Magyar
Elevassistent
vanessa.magyar@movewalk.se

Jag började jobba på Move & Walk Skola i januari 2018. Jag trivs att jobba med barn och det roligaste med mitt jobb är att få se barnen mår bra.


Viktoria Ervinné Katona
Elevassistent
ervinne.katona@movewalk.se


Zsofia Latorczai
Conductor
zsofia.latorczai@movewalk.se


Studie- och yrkesvägledare (SYV)

Jessica Selin
jessica.selin@movewalk.se
Mitt namn är Jessica Selin och det är jag som är studie- och yrkesvägledare på Move & Walk. Som studie och yrkesvägledare hjälper jag elever, vårdnadshavare och skolans personal att skapa framtidsplaner för eleverna. Mina arbetsuppgifter är bl a vägledningssamtal, planering och stöd för elever och vuxna vid praktik inom och utanför skolan.


Move & Walk skola elevhälsoteam

Josefina Olsson
Rektor Göteborg
josefina.olsson@movewalk.se
+46 76 698 66 41

Sara Lill
Rektor Malmö
sara.lill@movewalk.se
+46 76 140 33 12

Zsofia Nadasi
Rektor Solna
zsofia.nadasi@movewalk.se 

Kinga Szabo (föräldraledig)
Biträdande rektor Malmö, speciallärare Malmö
kinga.szabo@movewalk.se

Peter Revesz
Skolläkare Göteborg, Solna
revesz@hotmail.com


Per Zetterlund
Skolläkare Malmö
per@ahuskliniken.se

Birgitta Thörn
Skolsköterska Göteborg, Malmö, Solna
Telefon 070 755 12 31
gittanthorn@hotmail.com

Katarzyna Baumann
Skolpsykolog Göteborg, Solna
kasia.baumann@gmail.com

Pernilla Berggren
Skolpsykolog Malmö
pernilla.berggren@live.se

Karolina Persson
Skolkurator Göteborg, Malmö, Solna
karolina.persson@movewalk.se

Mitt namn är Karolina och det är jag som är kurator på Move & Walk. Som kurator ingår jag i skolans elevhälsoteam (EHT) och där träffas vi minst en gång i månaden och pratar om skolans elever. I elevhälsoteamet bidrar jag främst utifrån ett psykosocialt perspektiv. Mina arbetsuppgifter är bl.a. stödsamtal, rådgivning, handledning i psykosociala frågor för både elever och föräldrar men även handledning och konsultation till pedagogerna.