Vi som arbetar på Move & Walk Träning

Tunde Fazekas
Affärsområdeschef Träning, Conductor
tunde.fazekas@movewalk.se
+46 31 309 90 50

Jag är verksamhetschef/affärsområdeschef för Move & Walks träningsverksamheter i Göteborg, Malmö och Solna. Jag är conductor, grundskollärare samt lärare i engelska och litteratur i botten. Jag brinner för att se barnen utvecklas. Jag valde Move & Walk som min arbetsplats för jag ville vara del av ett stort conductor-team för att kunna vidareutveckla min kompetens och lära mig från mina erfarna kollegor.


Göteborg

Szandra Bozó (föräldraledig)
Conductor
szandra.bozo@movewalk.se

Jag är conductor från Ungern och började på Move & Walk 2012. Under mina år på företaget har jag jobbat både inom skolan och träningen. Idag är jag conductor i träningen.


Anita Guczi
Conductor 
anita.guczi@movewalk.se


Eszter M. Hausknecht (föräldraledig)
Conductor
eszter.medveczky@movewalk.se

Jag är conductor på Move & Walk sedan 2010. Jag var tidigare klassföreståndare på skolan men jobbar nu som conductor i träningen där jag både leder grupper och assisterar mina kollegor. Jag träffar också ofta tränande, deras familjer och assistenter för bedömning. Mitt arbete inom träningen innebär mycket glädje och positiv förväntan som jag upplever från våra tränande och deras medföljare, vilket gör arbetet så meningsfullt.


 

Solna

Szandra Gruber
Conductor
szandra.gruber@movewalk.se

Jag heter Szandra och är conductor  på Move & Walk Träning i Solna. Jag kom till Sverige efter att jag slutat högskolan i Ungern. Jag hade varit i Sverige några gånger innan och tyckte om det, så jag tänkte att det skulle vara ett spännande äventyr att börja jobba här.


Nóra Kalocsa
Conductor
nora.kalocsa@movewalk.se

Jag heter Nóra Kalocsa. Min karriär som conductor började på Move & Walk Skola i Malmö. Efter ett halvår fick jag möjlighet att jobba på i träningsverksamheten. Jag har under tiden bytt Malmö mot Stockholm men har inte lämnat träningen. Jag letar hela tiden efter nya utmaningar och har på så sätt även funnit min väg till Assistansen.


Katalin Sarik
Conductor
katalin.sarik@movewalk.se

Jag är en utbildad conductor från Ungern. I början av augusti 2018 fick jag möjlighet att börja jobba på Move & Walk Träning i Solna. Det känns jättekul att arbeta här samtidigt som det är en stor utmaning . Jag tycker om att lära mig nya saker varje dag om konduktiv pedagogi och att lära känna barnen som kommer till träningen.


Malmö

Dóra Gerstenbrein
Platschef Malmö, Conductor
dora.gerstenbrein@movewalk.se
+46 76 021 68 17

Jag jobbar med underbara och starka familjer som lever med sina funktionshindrade barn. Genom ett aktivt träningsprogram som förbättrar rörligheten hos våra elever ser vi ett ljus i mörkret och tillsammans kämpar vi alltid på alla sätt för att nå dit.


Rehabiliteringens läkarteam

Move & Walks verksamheter är i nära samarbete med ett läkarteam som innefattar läkare Peter Révész, neurolog Helena Edwall, sjuksköterska Birgitta Thörn och pediatriker Per Zetterlund.

Övergripande medicinskt ansvarig för verksamheterna är Peter Révész.