Vi som arbetar på ConductMe

Bild på Eszter

 

 

 

 

 

 

 

 

Eszter Horváth Tóthné
Grundare av ConductMe
eszter@movewalk.se

Mitt roll inom ConductMe är som generator och innovatör. Jag hoppas att Conductorer över hela världen kommer att hitta sitt eget sätt att möta den digitala världen med framgång, genom vår plattform.


Bild på person

 

 

 

 

 

 

 

Gábor Borics
Senior Conductor
gabor.borics@movewalk.se

Jag är föreläsare på ConductMe inom Konduktiv Pedagogik, där jag hoppas kunna tillföra värde från min kompetens och erfarenheter från olika kulturella aspekter. Jag delar också med mig av mina kunskaper inom Konduktiv Pedagogik i hem- och social miljö.


 

 

 

 

 

 

 


Rita Toth
Conductor, Ansvarig för kommunikation and partners
rita.toth@movewalk.se
+46 70 830 33 99

På ConductMe är jag ansvarig för kommunikation och partners. Tillsammans med kollegor, organisationer, företag och institut runt om i världen kommer jag att utveckla plattformens innehåll och arbeta för en ljusare framtid för Konduktiv Pedagogik.


Bild på Akos Toth

 

 

 

 

 

 

 


Ákos Tóth
Kund- och teknisk support
akos.toth@movewalk.se
+46 70 920 31 81