Vi som arbetar på Ekonomi och administration


Anna Dijkstra
Ekonomiansvarig
anna.eriksson@movewalk.se
+46 73 034 48 74

Jag tycker om att jobba för ett företag där man känner att man hjälper andra och där vi gör skillnad tillsammans. Jag har många års erfarenhet från revisionsbranschen där jag jobbade både som revisorsassistent och som redovisningskonsult.Irena Kayat
Ekonomiassistent
irena.kayat@movewalk.se
+46 76 037 65 43

Jag heter Irena och arbetar på ekonomiavdelningen på Move & Walk. Under min utbildningstid inom ekonomi fick jag möjligheten att göra praktik på Move & Walk och därefter blev jag kvar i företaget. Mitt jobb är intressant och spännande eftersom jag varje dag ställs inför nya utmaningar som gör att jag hela tiden lär mig nya saker och utvecklas.Heléne Nordling Hansson
Löneadministratör
helene.hansson@movewalk.se
+46 70 837 96 16

Jag tycker om att arbeta med siffror och framförallt löner. Har arbetat som löneadministratör under flera år och har varit på Move & Walk sedan augusti 2016.


Birgitta Sandh
VD-assistent
birgitta.sandh@movewalk.se
+46 76 177 72 85

Jag är VD-assistent på Move & Walk. Min uppgift är att samordna olika projekt och arbetsuppgifter samt att finnas tillhands för alla verksamheter i mindre eller större projekt. Jag är stolt över att få ha Move & Walk som arbetsplats på grund av den unika kompetensen vi besitter och hur den verkar för att ge människor bättre möjligheter och större livskvalitet.