Vi som arbetar på HR, Ekonomi och Administration

 

 

 

 

 

 

 

 

Rikard Björklund
Ansvarig HR
rikard.bjorklund@movewalk.se
+46 790 66 33 21

Jag är enhetschef och HR-ansvarig inom assistans och har i många år arbetat inom vård och omsorg. Jag ville arbeta på Move & Walk då jag innan hört om föräldrarnas engagemang för Konduktiv Pedagogik. Att få ta del av våra kunders utveckling är det som är det roligaste i mitt yrke.


 


 

 

 

 

 

 


Irena Kayat
Ekonomiassistent
irena.kayat@movewalk.se
+46 76 037 65 43

Jag heter Irena och arbetar på ekonomiavdelningen på Move & Walk. Under min utbildningstid inom ekonomi fick jag möjligheten att göra praktik på Move & Walk och därefter blev jag kvar i företaget. Mitt jobb är intressant och spännande eftersom jag varje dag ställs inför nya utmaningar som gör att jag hela tiden lär mig nya saker och utvecklas. 

 

 

 

 

 

 

Heléne Nordling Hansson
Löneadministratör
helene.hansson@movewalk.se
+46 70 837 96 16

Jag tycker om att arbeta med siffror och framförallt löner. Har arbetat som löneadministratör under flera år och har varit på Move & Walk sedan augusti 2016.


Birgitta Sandh
VD-assistent
birgitta.sandh@movewalk.se
+46 76 177 72 85

Jag är VD-assistent på Move & Walk. Mina främsta arbetsuppgifter är administrativt stöd till VD, vice VD samt företagsledning, samordning och administration av större och mindre projekt och administration av företagets hemsida, sociala medier och intranät.

Jag är stolt över att få ha Move & Walk som arbetsplats på grund av den unika kompetensen vi besitter och hur den verkar för att ge människor bättre möjligheter och större livskvalitet. Dessutom får man en härlig energi av alla elever, daglig verksamhet, tränande och alla kollegor – där en fantastisk glädje genomsyrar allt!