Vi som arbetar på Serviceenheten

Balazs Tóth
IT-chef, Serviceenhetschef
balazs.toth@movewalk.se
+46 70 537 59 32

Jobbar på Serviceenheten. Försöker förhindra att tekniska strul uppstår. Lyckas aldrig, men roligt ändå.


Erika Frank
Lokalvårdare Malmö
erika.frank@movewalk.se

Jag har bott i Sverige i 5 år med min familj och trivs jättebra. Jag har jobbat på Move & Walk sedan 2015. Jag tycker om att arbeta här för att våra medarbetare alltid är så snälla och hjälpsamma.


Péter Hegedüs
Köksvärd
peter.hegedus@movewalk.se


Zoltan Jazcina
Lokalvårdare
zoltan.jaczina@movewalk.se

Jag har arbetar på Move & Walk som lokalvårdare och vaktmästare. Jag gillar ordning och renhet, och jag är glad över att varje dag kunna erbjuda fina, rena lokaler både till våra kunder och mina kollegor i Göteborg. Det ger mycket glädje för mig när jag får prata med våra kunder och medarbetarna på Move & Walk. Jag tycker om flexibilitet, hög kvalité och kontinuerlig utveckling, och dessa kriterier hittar jag på Move & Walk varje dag.


Tim Lönnmark
IT-tekniker, Husvärd
tim.lonnmark@movewalk.se

Jag jobbar som IT-Tekniker och husvärd på Move & Walk Göteborg. Kortfattat så går mitt jobb ut på att se till att resten av verksamheten kan göra sitt jobb. Det är en väldigt rolig miljö att jobba i, man känner verkligen att alla i verksamheten brinner för det de gör.