Kävlinge

Personlig Assistans

Deltid

10årig flicka söker kvinnlig assistent

Hej! Jag är 10 år och bor tillsammans med mina föräldrar och tre småsyskon i Löddeköpinge. Jag behöver hjälp av mina personliga assistenter för att kunna leva som vilken tioåring som helst. Jag behöver hjälp med allt såsom att ta på kläder, sondmatning, dusch, men främst behöver jag dig för att utvecklas, leka, träna och kommunicera. Nu söker jag efter en ny personlig assistent som vill vara del av mitt team. Mina syskon är en stor del av mitt liv så du måsta också kunna fungera tillsamman med dom också.

På vardagarna går jag i skolan, och jag behöver någon som kan jobba med mig på vardagar efter skolan, kl. 13:45-17:00.

Kriterier och önskemål: Du som person är öppen, närvarande och lyhörd. Du är lugn och trygg i dig själv och har såklart barnasinnet kvar, jag älskar att busa och förutsätter att du också gör det! Kommunikation är en viktig del i mitt liv, jag är nyfiken och social och det är viktigt att du som assistent möter mig i min kommunikation och hjälper mig att utveckla den. Som person är du uppmärksam, flexibel och har lätt för att känna av situationer.

Jag älskar musik, att rida och att vara ute på sommaren. Jag älskar att simma och jag simmar gärna en gång i veckan så jag hoppas du är van vid vatten. Jag älskar att titta på Ipad när jag få sondmat. Jag älskar leksaker som gör ljud.

Jag är känslig mot starka dofter så jag förväntar mig att inte du röker eller använder parfym. Vi har också en katt i huset så det är viktigt att du inte har allergi.

Körkort är ett plus men inget krav. Vi önskar endast kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content