Move & Walk – ett familjeägt företag

 

Move & Walk Sverige AB är ett familjeägt företag som ägs till 100% av Move & Walk Förvaltning AB, 556688-5959. Move & Walk Förvaltning AB ägs till 51% av grundaren Eszter Horváth Tóthné och till 49% av Szabmit Kft, Skattenummer 26138765-2-43 (Ungern), som sin tur ägs av Gabriella Szabadhegy.

Eszter Horváth Tóthné

VD, Grundare, Ägare, Styrelseordförande

Eszter tog för 25 år sedan beslutet att komma till Sverige från Budapest i Ungern för att leva ut sin dröm, att starta upp en verksamhet med Konduktiv Pedagogik och med målet att etablera och sprida pedagogiken utanför Ungern. Med sig på sin resa tog hon sin man och deras två barn för att starta ett nytt liv i ett helt främmande land med de utmaningar det innebär. Familjens närvaro och stöd har under alla år varit en av grundpelarna för att fortsätta arbetet mot sitt mål och gjort det möjligt att komma dit hon och företaget är idag.

Gabriella Szabadhegy

Ägare

Gabriella är stolt mor till fem barn som hon uppfostrar tillsammans med sin make Peter. Efter att under många år hängivit sig åt familjen har Gabriella återgått till att arbeta och sitter idag som kanslichef för Social Impact Investors’ Association i Ungern. Move & Walk ligger Gabriella varmt om hjärtat, inte bara för att det drivs av hennes syster utan också för att det visar ett företags positiva påverkan på samhället och individen, både socialt och känslomässigt.

sv_SE
Skip to content