Personlig Assistans

Vägen till ett självständigare liv
Läs merKontakta oss
Hantlar lyft

Konduktiv Pedagogik (KP) är mer än en träningsform, det är en livsstil!

 

På Move & Walk Assistans erbjuder vi dig en hög kvalitet av KP där du och dina assistenter tränar och utvecklas tillsammans i din vardag. Eftersom vi dessutom erbjuder regelbunden uppföljning kommer ni fortsätta utvecklas mellan träningstillfällena.

Move & Walk Assistans har ett nära samarbete med Move & Walk Träning och tillsammans ger vi dig en pedagogiskt baserad re-/habilitering. Din assistent anpassar arbetssättet för dig och dina behov – vårt mål är att du ska leva ett självständigt, glädjefyllt och aktivt liv. Inom KPn arbetar vi med din egen motivation, dina initiativ och dina insatser. Assistenten ger dig den hjälp du behöver men skapar också utmaningar för att du ska utvecklas och nå dina mål.

Varför ska du välja Move & Walk Assistans?

 

Move & Walk är ett familjeföretag som startade Personlig Assistans 2010 på träningens kunders begäran. Dem ville ha det bästa av två världar, personlig assistans i kombination med KP.

Du som kund hos oss får en personlig kund- och assistentansvarig som hjälper dig med allt som gäller din personliga assistans. Det kan vara allt från schema, tidrapportering, rekrytering, personal, handledning, juridik till kontakt med myndigheter etc.

Du får även en personlig Conductor som hjälper dig med allt som gäller KP. På vår plattform ”Jo, jag kan” har du och dina assistenter tillgång till ett brett utbud av information om KP och här har ni också möjlighet att följa din personliga utveckling. Du har hela tiden tillgång till din personliga Conductor som hjälper till med utbildningen av dig och dina assistenter.

Du som kund har också stor påverkan på din kundbudget och varje år gör vi en utvärdering på vad som har funkat eller ej för att eventuellt göra förändringar så att det ska bli så bra som möjligt för dig.

Dina assistenter får grundutbildningar så som assistentutbildning, HLR, brandutbildning, KP 1-3, m m.

Konduktiv Pedagogik 1-4

Det här är en grundutbildning för att ge dina assistenter en större förståelse för KP och kunskap om olika diagnoser inom neurologiska skador.

Hembesök

Din Conductor besöker dig i din vardag; i din skola eller på din arbetsplats och på dina fritidsaktiviteter. Här får dina assistenter tips och råd för att hjälpa till att bygga in teorin i ditt dagliga liv.

Träningsvecka

Dina assistenter utbildas inom Konduktiv Pedagogik hos oss i Göteborg, Malmö eller Solna, under 1-4 veckor.

Eftersom ni får regelbunden utbildning tillsammans ger det dig en sammansvetsad assistentgrupp
och det hjälper dig att nå de mål som du och din Conductor har satt upp.

Bli assistanskund hos oss!

 

Move & Walks grunderbjudande är väldigt omfattande och täcker in administration, grundutbildning för dina assistenter, försäkringar, juridisk hjälp m m. Du kan naturligtvis också lägga till fler utbildningar för dina assistenter, vilket gör att du kan skräddarsy ett paket efter dina önskemål och behov.

Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!

Vi har en nära relation till våra kunder

 

Vi som arbetar på Move & Walk Assistans brinner för vårt arbete och vi har alltid en nära relation med våra kunder. Vi har en platt organisation där dina önskemål står i fokus och det ger dig stor möjlighet att påverka hur din vardag ser ut.

Move & Walk hjälper dig med all administration som medarbetarsamtal, rekrytering och kontakt med myndigheter. Vi gör också en ekonomisk prognos där du själv bestämmer hur mycket hjälp du behöver, vilka utbildningar du vill att dina assistenter ska gå och om det är något speciellt du vill avsätta pengar till.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och utvecklas på jobbet, det gör att de känner sig trygga i sin arbetsroll vilket i sin tur ger dig en säker och lugn assistans. Vi satsar därför på regelbundna utbildningar och självklart erbjuder vi också friskvårdsbidrag till våra anställda.

Vi utgår ifrån dina behov och utbildar dina assistenter för att det ska passa din unika situation. Assistenterna får verktyg för att kunna ge dig den hjälpen just du behöver för att leva ett självständigt och glädjefyllt liv.

Vi har tillstånd från IVO och kollektivavtal med Almega. Vi använder oss av IfA:s riktlinjer.

Vi jobbar med hög kvalitet!

 

 

Det viktigaste för oss är att du mår bra och kan leva ditt liv på allra bästa sätt, utifrån din unika situation. Vi jobbar aktivt med både kvalitetsarbete och kundtillfredsställelse för att alltid kunna förbättra vårt arbete.

 

I vår årliga kundundersökning får du berätta hur du upplever din assistans och det ligger sedan till grund för vårt förbättringsarbete.  Det gör också att vi bättre förstår våra kunders önskemål och utifrån det ge en personlig assistans av väldigt hög kvalitet.

Move & Walk Assistans tillämpar Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 2011:9) om ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete. www.socialstyrelsen.se/sosfs/2011-9

Bli en av oss

 

På Move & Walk arbetar vi tätt tillsammans och vi stöttar och hjälper varandra för att på så sätt se till att arbetsdagen blir motiverande och utvecklande för både dig och våra brukare. Konduktiv pedagogik ligger till grund för allt vi gör och våra medarbetare värnar om alla individers olika förutsättningar och möjligheter. Vill du bli en av oss? Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig!

För inloggning till Tidvis, klicka på loggan.

Tidvis länk

För inloggning till Jo, jag kan, klicka på loggan.

Jo, jag kan länk
sv_SE
Skip to content