Götene

Personlig Assistans

Deltid

27 årig tjej i Götene söker kvinnliga semestervikarier

Nu söker vi dig som vill jobba extra som personlig assistent, främst i sommar men även fortsatt framöver som timvikarie.

Kunden som söker en kvinnlig assistent behöver hjälp och stöttning i sin vardag, du kommer att vara kvinnans förlängda armar och ben och hjälpa henne att kommunicera med andra. Eftersom kvinnan bor i eget hem ingår det även i din roll som personlig assistent att stötta henne i vardagliga uppgifter så som tvätt, städning och matlagning.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, jour natt och helg. Viss del av tiden är dubbelbemanning med två assistenter.

Arbetsplatsen är där kunden befinner sig vilket är bland annat i hemmet, hos vänner, i stallet och på aktiviteter.

Du som assistent har lätt för att samarbeta, är engagerad, ser lösningar och är flexibel. Då kundens vardag innehåller mycket träning av olika slag är det viktigt att du har ett intresse för kroppen och hur den fungerar för att du ska kunna stötta kunden på bästa sätt. Träningen som utförs är bland annat ridning, bassängträning och övningar enligt konduktiv pedagogik. Kvinnan har egen häst och tillbringar viss tid i stallet så det är viktigt att du inte har pälsallergi eller är rädd för hästar.

Vi ser också att du som assistent har öga för detaljer, att du känner in situationer, att du är positiv och trygg.

Du behöver vara flexibel för resor i arbetet då kunden ibland vill åka iväg över en helg eller tränar under en tid på annan ort.

Vi söker endast kvinnliga assistenter.

Krav: B-körkort

2 lediga platser.

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content