Göteborg

Anpassad grund- och gymnasieskola

Heltid

Nu söker vi en skoladministratör till vår skola i Göteborg

Om jobbet

Som skoladministratör är du ett administrativt stöd till rektorn och har ett nära samarbete. Du är skolans ansikte utåt, har första kontakt med vårdnadshavare, externa aktörer, kommuner mfl. Du administrerar olika ansökningar till kommunen, myndighet och från vårdnadshavare. Det är skolan som sköter all hantering av skolskjuts vilket innebär beställning och ändring av skolskjutsturer. Du korrekturläser dokument, posthantering, rapporter, du är ett stöd och hjälper rektorn med administrativa uppgifter.

Du deltar på möten med nya vårdnadshavare, vårdnadshavare, myndigheter och externa aktörer.

Vi söker dig som är en organiserad, noggrann och strukturerad. Du är lyhörd, social och samarbetsvillig. Du trivs med att ta ansvar och har erfarenhet av en koordinerande roll. Vi söker också dig som ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ.

Eftersom tjänsten innebär samverkan i många olika former och av flera av Move & Walks verksamheter, behöver du vara en självgående person som gillar att ge service och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas i personlig lämplighet.

Du har tidigare jobbat inom skola. Du har en hög digital kompetens och det är meriterande om du har kunskap och tidigare jobbat med Unikum och Microsofts officepaket samt inom LSS och avtalsförhandlingar.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. Vi är en arbetsplats där du skall känna samhörighet, arbetsglädje och stolthet. Vi brinner för skolutveckling och för att vi skall lyckas tillsammans med våra elever. Hos oss får du en arbetsplats med stort engagemang och fokus på delaktighet och gemensamt ansvar för varje individ.

Move & Walk har självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Tjänsten är på 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta skoladministratör Emelie Munge på nummer 0735-232330 eller HR-ansvarig Rikard Björklund på nummer 0790-663321

Varmt välkommen med din ansökan!

Move & Walk är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsvariationer. Inom koncernen bedriver vi även Grund- och gymnasiesärskola samt administration av personlig assistans. På Move & Walk genomsyras hela verksamheten av konduktiv pedagogik (KP), där rörelse tillsammans med kognitiv, kommunikativ och social förmåga ligger i fokus. KP har som mål att ge redskap så att varje elev, oavsett funktionsnedsättningens storlek, kan leva så självständigt som möjligt och klara vardagen på bästa sätt utifrån sin nivå.

På våra skolor arbetar s.k. conductor -läraren, lärarassistenter och elevassistenter som tillsammans bygger upp elevens utvecklingsplan och som ser till att varje elevs speciella behov tydliggörs. Personalen som arbetar med eleverna har en mycket viktig roll i den enskildes utveckling.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Skolassistent –  erfarenhet efterfrågas

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content