Örkelljunga

Personlig Assistans

Deltid

Sommarvikarie sökes till ung kille i Örkelljunga

Killen som nu söker Dig som personlig assistent är i övre tonåren och bor tillsammans med sin familj i Örkelljunga.

Han behöver din hjälp i vardagen, med bland annat personlig hygien, förflyttningar och aktiviteter. Du som assistent är lugn, trygg och har ett intresse för träning och hälsa då vår kund tränar enligt Konduktiv Pedagogik och gärna går till gymmet. Övriga aktiviteter som killen tycker om är bowling, musik, datorspel och vara ute på promenad. Vidare ser vi att du som assistent är positiv, glad, spontan och har humor. Du kan bjuda på dig själv, är pålitlig, ansvarsfull och flexibel. Det är viktigt att du kan skifta fokus utefter kundens behov då dem varierar under dagen. Vi ser gärna att du är snus- och rökfri.

Vi söker främst manliga assistenter mellan 20-30 år. Det är fördel om du har körkort men det är inget krav. Då kommunikation är en viktig del i killens utveckling och vardag är det viktigt att du behärskar det svenska språket bra.

Arbetet är främst sommarmånaderna juni, juli och augusti och det finns chans till en del fortsatt arbete efter sommaren. Arbetspassen är förlagda främst dagtid men det kan även förekomma några kvälls- & helgspass.

Det finns möjlighet att börja arbeta helger och en del kvällspass innan sommaren för att lära känna kunden och komma in i arbetet.

Rekryteringen sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Se till att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret när du ska ansöka. Du kan hämta det här!

sv_SE
Skip to content